Hoppa till sidans innehåll

Dam


Astrio Dam på väg med stora steg... tillsammans med glädje!

Dam

 

Astrio Dam på väg, en kort presentation av vår fotbollsutvecklingsresa!

 

Ett tydligt arbete mot föreningens vision inleddes 2014.
  • Vi startade igång vår nya verksamhet i januari 2014. Uppladdning pågick genom träningar med olika tränare under nov-dec. Träningarna tillsammans med individuella spelarsamtal låg till grund för indelning i spelartrupper Dam A resp Utvecklingslag. Damtrupperna presenterades efter försäsongen när vi gick på gräs i april. Dam A spelade i div 2 och Utvecklingslaget spelade i div 3.
  • Under 2015 utvecklar vi vår verksamhet vidare. Vi har två träningsgrupper, en "Träningsgrupp Dam" som spelar i div 2, F17 Region och div 3 samt en "Träningsgrupp F17" som spelar i div 3, F17 Region och F14-16.
  • F17-gruppen som ses som ett framtida utvecklingslag. I år och ett par år framöver kommer det dock vara F00 som är stommen i den gruppen.Vi vill gärna behålla våra flicklag så länge som möjligt för att skapa en bredd i vår verksamhet. F01 spelar i år F14-16 och F00 spelar F17 Region
  • För att utmana de yngre som vill lite extra har vi har ett utvecklingslag F15(F00-F02) och ett utvecklingslag F18(F97-F00). Spelarna till dessa "lag" kommer erbjudas att träna extra utöver sin lagträning och uttagna spelare kommer åka på cuper utanför ordinarie tävlingssäsong.
  • För att utmana de äldre ungdomarna i vår trupp har vi startat ett samarbete med Kungsbacka DFF F19-lag. Spelare från BK Astrio tränar regelbundet och spelar tillsammans med Elitettaföreningens F19-lag. Det är ett sätt för oss att låta våra spelare känna på elitmiljö men spela kvar i vårt lag.
  • Under säsongen kommer vi utveckla vårt samarbete med kringliggande föreningar för att stimulera deras spelare(F98-F01) framförallt i träning men även i match då F17 Region tillåter att man lånar spelare från andra föreningar. I nuläget är det Vapnö IF som vi för dialog med.
Vill du provträna med oss? 
Är du nyfiken på vår verksamhet?
Kontakta damordf. Perica Preslijc

Kontaktuppgifter finns under fliken Ledare 2016

 

 

 
                                                  

 
                                                                                                                    

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:15

Medgrundare

Vänner
FredbladBaker Tilly
StödpaketICA Supermarket - Nära Dig! Depend - kunskap ger skönhet Eleiko_For Champions SEB Fem HjärtanWebsponsorerGrolls Helens  Specialerbjudande till BK Astrio

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
BK Astrio - Fotboll
Knut Petersväg 27
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536316
Fax: 035-36314
E-post: This is a mailto link

Se all info