Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart

06 AUG 2020 20:52
Höstens träningar drar äntligen igång måndagen den 17:e augusti. Läs igenom riktlinjerna från SBF och höstens schema innan träningsstart så att alla har koll på vad som gäller i höst.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2020 20:52

Från och med 17/8 är vi igång med ordinarie schema på klubben. Som vi tidigare gått ut med kommer det att vara lite ändringar av träningsgrupper och tider som kan vara svåra att ha koll på till en början. För att göra det så enkelt som möjligt för er och oss så är det bra om man kan kika en extra gång på träningsgrupperna och schemat inför terminsstart. Att hamna i fel grupp den första veckan är inga problem, allt går att lösa väl nere på klubben. De brottare som redan deltagit under vårterminen är välkomna ner som vanligt.

Vi ber om överseende med den sena informationen och det långa uppehållet då det är inte alltid helt lätt att få ihop en ideell verksamhet mitt i rådande pandemi och samtidigt få till en välbehövd renovering. Vi har gjort vårt bästa för att hinna klart tidigare med ombyggnationen men vissa saker är värda att vänta på.

Som alla andra aktörer i samhället är även vi drabbade av situationen med covid-19 och måste hjälpas åt för att hålla ordning och reda under pandemin. Vi vill påminna alla om att läsa igenom SBF:s riktlinjer under pandemin.

Skribent: Isak Östlund
Epost: Adressen Gömd


facebook


 

 

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 Taxi Stockholm

Postadress:
BK Athen - Brottning
Bondegatan 10
11623 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info