Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart

08 AUG 2022 15:11
Nu är det äntligen dags att dra igång träningen för hösten! Håll utkik för de nyheter som dykt upp.
  • Uppdaterad: 08 AUG 2022 15:11

Terminsstarten närmar sig med stormsteg och vi på BK Athén vill välkomna alla ner för en härlig träningshöst. Lite i senaste laget har vi kommit med några smärre ändringar i träningsupplägget. Nedan har vi listat de viktigaste sakerna att ta hänsyn till inför träningsstart. Alla träningstider hittar ni här.

Anmälan inför träningsstart är inte nödvändig, inte heller för nya förmågor. Vi slopar formuläret på hemsidan och alla som är sugna på att testa på är välkomna ner! Läs noga igenom under träningstider för att se vilken grupp som är bäst för just dig eller ditt barn. Det är inte hela världen om man kommer ner till fel träningsgrupp en eller två gånger, vi ser lättare vilken grupp som passar bäst på plats än via mail. Undantag för detta är deltagande i Elitgruppen som endast är för tävlande brottare. 

Nybörjargruppen är inte längre tvådelad. Vi smäller ihop våra två roligaste grupper till en stor. I och med möjligheten till att dela upp träningen på separata mattor och fler tränare under samma pass går vi tillbaka till fjolårets upplägg med en träningstid: 17:30.

Minigruppen drar igång söndagen den 2a oktober. Ingen föranmälnings krävs. Vi kommer köra tio träningstillfällen totalt och det kommer bli full fart hela vägen in i december!

I september drar vi igång fristilsträning på måndagar för alla storlekar. Träningstiderna är fortfarande inte satta men info kommer om vilka som träningen blir aktuell för och när vi drar igång. Till denna träningstid kommer vi bland annat kasta in ett gäng från Basic Wrestling för blanda upp grupperna och för att fila ännu mer på deras fristilskunskaper. 

Medlems- och träningsavgift är samma som tidigare, dvs 200 kr/kalenderår plus 1100 kr/termin. Mer om avgifter finns här.

Vi ses nere på klubben!

//Ordförande

Skribent: Isak Östlund
E-post: Adressen Gömd


facebook


 

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 

Kabaré & Restaurang Paradis

Postadress:
BK Athen - Brottning
Bondegatan 10
11623 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info