Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart hösten 2021

21 JUN 2021 10:00
Terminsstart och några små ändringar att ha koll på inför höstterminen
  • Uppdaterad: 21 JUN 2021 10:00

Träningarna i höst drar igång vecka 33, alltså är första schemalagda träningen på måndag den 16/8. Vi kommer behöva smygstarta vissa tävlande grupper innan dess pga tävlingar som drar igång redan första veckan i augusti, men detta meddelas internt i grupperna av respektive tränare. För övriga medlemmar startar alltså träningen i mitten av augusti. 

De ändringar som gjorts inför hösten är att vi byter tid på tjejgruppen och nybörjargruppen (tidigare träningsgruppen). Grapplinggänget kommer också få ytterligare en tid på tisdagar kl 12:00. Men den största förändringen är såklart att vi har kommit igång och kan brottas på vår nya matta.

IMG_0717.JPGSamling på nya mattan efter ett hårt pass

Är du eller vet du någon annan som är sugen på att börja brottas så kan man nu anmäla sig till terminsstart under fliken Träning --> Anmälan eller trycka här. Notera att det enbart är möjligt att anmäla sig till Nybörjargruppen, Basic Wrestling och Submission Wrestling. Vi har ett helt gäng som kommer slussas upp i Tävlingsgruppen och det innebär att barn som vill börja brottas med våran nybörjargrupp har ett guldläge nu. Alla tjejer som tränar i nybörjargruppen är såklart välkomna att träna med våran tjejgrupp vid ytterligare ett tillfälle i veckan där man får lära sig brottning av och får chans att brottas med våra svenska mästare. 

nelly_usm2019_1.jpgsmguldx2_2019.jpg

Till vänster från U-SM 2019 ser vi Nelly och till höger har vi Elin och Denise som plockade hem varsin mästartitel vid SM 2019

Skribent: Isak Östlund
E-post: Adressen Gömd


facebook


 

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 

Kabaré & Restaurang Paradis

Postadress:
BK Athen - Brottning
Bondegatan 10
11623 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info