Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan våren 2021

20 DEC 2020 18:17
På grund av pandemin har vi valt att inte ta in några nya förmågor till någon av våra träningsgrupper till vårterminen. Detta för att på bästa sätt kunna fortsätta bedriva träning på ett så smittsäkert sätt som möjligt.
  • Skapad: 20 DEC 2020 18:17

Styrelsen och tränarna är ense om att inte öppna upp grupperna för några nya brottare i vår. Att utöka eller ändra på grupperna till nästa termin skulle utgöra en försvårning i vårt arbete att bedriva smittsäker träning och det är en risk vi inte är villiga att ta. Vi har däremot upprättat en intresseanmälan som ni finner här eller under fliken Träning i menyraden ovan. Det innebär att de som är intresserade av att testa på eller återigen börja med brottning till vårterminen är hjärtligt välkomna att fylla i intresseanmälan så fort som möjligt, så kommer vi kontakta de som är först på tur om restriktionerna förändras och vi anser att det är aktuellt att öppna upp grupperna för nya talanger igen.

 

Vi hoppas att ni har förståelse för detta beslut och håller tummarna för mer brottning och en förbättning av smittoläget under 2021.

Skribent: Isak Östlund
E-post: Adressen Gömd


facebook


 

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 

Kabaré & Restaurang Paradis

Postadress:
BK Athen - Brottning
Bondegatan 10
11623 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info