Hoppa till sidans innehåll

Träningsuppehåll

13 MAR 2020 15:23
På grund av smittorisken är det för tillfället träningsuppehåll på BK Athén meddelar styrelsen idag fredag 2020-03-13.
  • Skapad: 13 MAR 2020 15:23

Hej alla ledare, brottare och föräldrar 

 

På regeringens presskonferens med utbildningsminister Anna Ekström igår framfördes två starka skäl till att regeringen inte stänger ner samtliga skolor per omgående.

 

Om mammor och pappor som har viktiga jobb i vården och andra samhällsfunktioner inte kan gå till jobbet utan måste vara hemma med sina barn, så skulle det avsevärt försvåra arbetet med att minska takten på smittspridningen och att vårda sjuka, detta skulle vara ett mycket högt pris att betala.

För det andra, alla vet att det ofta är mormor och morfar eller farmor, farfar som måste rycka in när mamma och pappa måste jobba. I dagens läge måste vi skydda våra äldre, det är de som mest utsatta för risken för smittan.

 

Dessa två skäl gäller inte vår frivilliga idrottsverksamhet som bedrivs under 60-90 minuter på kvällstid.  BK Athen eftersträvar en så trygg miljö som möjligt för våra brottare och ledare samtidigt som vi vill hjälpa till att hindra smittspridningen. Därför pausar vi idag samtliga träningar tillsvidare. Detta innefattar all verksamhet, matcher, träningar, utbildningar, cuper och läger för samtliga träningsgrupper. Under den pausade perioden kommer vi istället hjälpa våra aktiva med egenträning i hemmet. Förslag på egenträning som man kan göra i hemmet kommer att delas med de som är intresseera respektive tränare 

Allt gott! 

Styrelsen

Skribent: Isak Östlund
Epost: Adressen Gömd


facebook


 

 

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 Taxi Stockholm

Postadress:
BK Athen - Brottning
Bondegatan 10
11623 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info