Hoppa till sidans innehåll

2007


Nu är cupen över för denna gång och vi säger ett stort GRATTIS till KINNA BK som tog hem segern! Lycka till med arrangemanget 08-09!

I år ställde hela 71 lag upp i cupen och under resans gång har vi fått se väldigt fint spel ifrån många händer, och jag tror alla redan längtar till den 26 december!!
Det går inte att komma ifrån att cupen är den största bowling-händelsen på hela året i sjuhärad.
Det har varit ett par jätteroliga veckor, och det känns faktiskt lite tomt, vad ska man nu göra på kvällarna!?
Vi vill också passa på att säga ett stort TACK till alla de som varit med och sponsrat oss, ni är ovärderliga.
Dessutom ett stort tack till våran webbmaster Tony Pedersen som lagt ut alla resultat på våran hemsida.
Nu återstår bara för oss i Calluna att önska alla ett riktigt bra bowlingår.
Skrivet av: "Cup-generalen" :)  Elinor

 

Se online TV från Borås tidning -->> Klicka på länken "Finaldax för BT-cupen i bowling" på höger sida.


DAGENS RESULTAT
11.00 Kvartsfinal 1 & 2  Kinna BK 7 – Borås Gif 4 8 - 10Kinna BK 5 – Vårkulla/Kryss 10 - 812.00 Kvartsfinal 3 & 4  Mörlanda BS 1 – IFK Borås 3 6 - 12Mörlanda BS 2 – Calluna 1 10 - 813.00 Semifinal 1 &2  Kinna BK 7 - Kinna BK 5 10 - 8IFK Borås 3 - Mörlanda BS 2 8 - 1014.00 Final  Kinna BK 7 - Mörlanda BS 2 14 - 4

Nedräkningen har börjat…

 2007-12-21

Väntan har varit lång men nu återstår bara några dagar, sedan drar det äntligen igång. Talar givetvis om årets upplaga av BT-Cupen.
Hoppas bara nu att ni alla andra ser fram emot detta lika mycket som vi ”kärringar” gör! Vi i BK Calluna önskar därmed er alla en God jul, så ses vi i mellandagarna… :)
 Av: Therese Öhrwall

 

Borås 2007-12-1 

Att den här hösten har varit en dans på rosor kan knappast säga, snarare en dans på tomrutor. Man kan väl säga att leverera tomrutor har blivit våran nya specialitet och tyvärr en dålig sådan. Helgens match, som även var den sista för våran del i det Södra Elitkvalet, var mot Skrufscha och som vanligt spelade vår nya specialitet sin roll i matchen. Allt för många tomrutor och alldeles för dålig kämparglöd, gjorde så att vi ännu en gång klev av banorna poänglösa.  Nu får vi istället blicka framåt och se till att vi tar oss upp till det Södra Elitkvalet igen...  

Av: Therese Öhrwall

 

LÖRDAG 1/12
Till helgen spelar vi sista matchen i södra Elitkvalet för denna säsong, allsvensk spel blir det efter jul! Säsongen har inte varit den bästa, men lagen vi mött har varit otroligt bra. På lördag kl. 15 möter vi alltså Skrufscha hemma, de har en plats till vårens elitserie att spela om, men vi kommer att kämpa för att ta våran andra seger denna säsong! Kom och stötta oss på LÖRDAG!! 


Kristianstad

2007-11-24
55 mil, men endast 6 vunna banpoäng...
Efter en härlig bilresa på ungefär 200 minuter, klampade vi revanschsugna in i Kristianstads bowlinghall. Ja, alla förutom jag – dagens klantskalle! Att snubbla in i en bowlinghall är inget jag rekommenderar… :)
Dagens match inledde vi däremot bra, 2 vunna poäng och bara 5 ynka käglor från en tredje i första serien. Andra serien finns dessvärre inte mycket att säga om, förutom att Elinor Brorsons fina 233 verkligen var i en klass för sig. 
Så fortsatte de tyvärr och pendlandet mellan bedrövliga och lysande serier, innebar tillslut att förlusten var ett faktum. Bortsett från Marie Angeroths 818, som var en av de få positiva händelserna under dagen, återvände vi hem i hopp om att nästa vecka avsluta den här tragiska hösten med en seger.
Av: Therese Öhrwall


En svidande förlust
Borås 2007-11-17
Efter två veckors uppehåll, var det äntligen dags för match igen. Dagens motståndare var Cefyra från Kristianstad, som två timmar senare även skulle visa sig vara det segrande laget.
Trots det såg det ljust ut efter första serien för oss, och med siffror som 247, 242 och 226 av Marie Agneroth, Anna Nordin och Madelene Carlstrand, resulterade det i fyra härliga poäng.
I andra och tredje serien blev det däremot tuffare och siffrorna sjönk. Fast som ett lag kämpade vi till oss fyra poäng och inför fjärde och sista serien, var ledningen fortfarande vår.
Tråkigt nog gick det inte hela vägen, och trots en jämn sista serie lämnade damerna i gult Borås med två poäng i bagaget. Returen väntar redan nästa helg i Kristianstad, då hoppas vi på en lika underhållande och jämn match!
Av: Therese Öhrwall

Uppdaterad: 09 AUG 2012 01:07

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

Postadress:
BK Calluna Borås - Bowling
Ann Britt Östensson, Snödroppsvägen 21
51630 Dalsjöfors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info