Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Kvänums BK är vinnare av Västgötaserien för distriktets B-lag 2021/2022!
 
Individuella DM för oldboys, oldgirls & veteraner samt för ungdomar & juniorer avgjordes under söndagen den 24/4 på Arena Bowl i Götene.
 
Resultat från omgång 4-6 av den komprimerade damligan.
 
Tre starttider återstår av Individuella DM för oldboys, oldgirls, veteraner samt för Ungdom och Junior på Arena Bowl i Götene!
 
Västergötlands Bowlingförbund kan för första gången bjuda in tre av er till ett slutspel för vår egna lokala serieden 30/4 med start kl. 10:00 på Bowlingstället i Falköping!
 
Valberedningens arbete är i full gång och nu önskar dem få in förslag från distriktets föreningar på lämpliga kandidater till styrelsen i Västergötlands Bowlingförbund för det kommande verksamhetsåret.
 
Den kommande helgen fortsätter testet av vår komprimerade 4-manna liga för damer med omgång 4-6 på Backa Bowling & Restaurang i Hisings Backa.
 
Västgöta DM avgjordes under lördagen på Bowlingstället i Falköping.
 
På lördag ska vi efter lång planering äntligen få testa vår komprimerade liga för damer! Se spelschema och följ resultaten från den komprimerade ligan här!
 

3-manna SM

(2022-02-11 15:28)
I lördags spelade våra kvalificerade föreningar första finalsteget av 3-manna SM. Herrarna var på Bowl-o-Rama i Stockholm och damerna var på Fyrishov i Uppsala.
 

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

Postadress:
BK Calluna Borås - Bowling
Carolina Lindström, Norra Klampevägen 23
50493 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: carolina.jsson@hotma...

Se all info