Hoppa till sidans innehåll

Analys av omgång 2


Nu var premiären genomförd!

Och båda Fightlagen tog från start två viktiga poäng var. För A-lagets del var det spel mot ett mål, dels hade motståndarna inte fullt lag, dels var Fightarna taggade. Framförallt paret Hedlund/Nyberg som i serie tre hade 17 strike i följd tillsammans! 539 poäng gav solkart seger på det banparet. Båda dessa herrar fick slutresultat 906/918 vilket visar vilken klass vi har på våra spelare.

Jag tippade 15-5 med tanke på premiärnerver med mera, men slutresultatet blev 20-0. Nu tror jag inte kägelpoängen kommer ha överdrivet stor betydelse i år, men det är alltid kul att vinna med stor marginal. Som jag också skrev så kommer Peter att blanda sitt spel, men tack vare Erkkis stabila spel i tredje serien, vann man bordet med 11 käglor.

Nu är det bara att ladda om till nästa vecka då A-laget ska möta ÖBS och Käglan på bortaplan. ÖBS vann hemma mot Stallis F2 med 11-9, medan Käglan förlorade stort med 3-17 mot samma lag. Det förvånade mig att Käglan förlorade så stort, jag trodde att de skulle vara starkare på hemmaplan. Men som sagt, det är ny match nästa helg....

B-laget gjorde en kämparinsats och från att ha legat under i varje seriestart, tog man tag i matchen och vann med 11-9 mot Karlslunds B, detta i det första mötet av 4.

Paret Johansson/Helenius gjorde en stabil insats och vann 3 av 4 serier med rätt betryggande siffror. I sista serien var det endast 6 ynka pinnar får seger på de bordet också. Alfred hade en nervös inledningen, men efter det att morfar dök upp i hallen, skärptes spelet och han fullföljde slaget bättre.

Mats Winges är inte riktigt överens med varken sitt nya klot och skor och gick av efter halva matchen. Reserven Mats Svanberg gjorde en strålande insats tillsammans med Jörgen, vilket lovar gott framöver.

Nästa match för B-laget är den 13 september, då vi möter Scheele/Palace B på hemmaplan. De har dock mött KIF före, så de har spelat in sig till vår match...

/Krönikören

Uppdaterad: 06 SEP 2009 23:29 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info