Hoppa till sidans innehåll

Analys för omgång 10


Vilken pärs!

Matchen mellan IFK Sala F var en pärs att följa! Resultaten böljade fram och tillbaka hela tiden. Slutresultatet 14-6 visar inte alls matchbilden. Det kunde lika gärna blivit åt andra hållet, så som spelet böljade.

Den första matchen för Fight var emot BK Silver som började otroligt bra, 0-10 efter två serier. Sedan slappnade Fightarna av och bjöd in Silver i matchen. Dock inte så mycket att man tappade matchen, utan obekräftade uppgifter säger att slutresultatet blev 6-14 (Silver har inte, när detta skrivs, rapporterat siffrorna). Kägelpoängen klev över 5600, vilket är oerhört bra i en hall där medlet för bortalagen ligger på 5271. Hemmalagens snitt ligger på 5345 så sett ur den synpunkten, var första matchen oerhört bra.

Den andra matchen var enligt scoringen mycket jämnare än vad resultatet visar. Räknar man ut medlet så vann vi borden i snitt med 8 käglor, vilket visar betydligt mera hur jämn matchen var. Att då följa scoringen utan att kunna hjälpa till var en pina. Kägelpoängen i matchen blev nästan 5600, 5588 för att vara exakt. Bästa spelare i matchen var två Sala-spelare som med resultatet 775 och 766 tog täten. Sen kom resten av Fightspelarna (som spelade 4 serier) där Peter (742) var något före Patrik (733).

Kort sagt, bra gjort av Fightarna att jobba hela serien och aldrig sluta spela förens sista slaget var slaget.

Nu är det ett långt och välkommet juluppehåll som väntar BK Fight. Vi går på ledigheten med endast en (mycket knapp) förlust på 11 matcher. Våra "värsta" motståndare till att ta förstaplatsen var i Örebro i helgen och fick dubbelstryk (tack Käglan och ÖBS), vilket innebär att vi har nu tagit en 4-poängsledning. Kägeldifferensen är löjligt hög, jämfört med de andra klubbarna i tabellen.

B-laget hade redan påbörjat sin julledighet och kliver på banorna först den 17/1 2010. Den gruppen har varit betydligare jämnare. För vår del är det 5 segrar, 3 oavgjorda och en förlust. Vi leder även den tabellen men med endast en poäng före IFK Västerås.

Eftersom det här är den sista analysen innan jul, vill jag passa på att önska alla Fightarna och andra läsare en riktigt god jul och gott nytt år!!!

/Krönikören

Uppdaterad: 29 NOV 2009 12:45 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info