Hoppa till sidans innehåll

Analys för omgång 9


Grattis B-laget!

Jag vet inte om det finns ett B-lagsrekord för 8 man, men om det fanns så lär det har åkt all världens väg efter den här helgen. Fast det är ju klart, tittar man vilka som spelade så var det i princip alla utom Alfred som spelar eller har spelat i A-laget. Ett starkt lag med andra ord. Och det visar vilka bekymmer UK har inför den kommande helgen med den bredd som BK Fight visar upp. B-laget har nu tagit juluppehåll, medan A-laget har en dubbelmatch kvar.

Det var kul att se hur Jörgen spel, att trots ett rännslag i sista rutan ändå tangerade det gällande klubbrekordet på 940 poäng. Det blir intressant och se om han håller slaget till veckan, då månadsfinalen skall avgöras. Han ska i alla fall ha ett stort grattis, med tanke på resultatet.

Oddan fortsätter och spelar och verkade trivas på de banor som var i helgen.  Två resultat kring 900-strecket, och tillsammans med Alfred och Peter tog han hela 7 banpoäng.

Banorna ja, det har varit mycket snack inför dessa banor i veckan som varit. Men de flesta har lyckats behärska banprofilerna rätt bra och det kanske vore något att satsa på framöver. Men det kan ju också vara så att vi har lärt oss allt mer om hur vi ska agera utifrån profilen och det egna spelet.

Jag tror dock att många fick sig en tankeställare under matchen och att vi behöver prata mera om vad oljeprofil ger eller kostar. Och glädjande nog, det var många som försökte hitta alternativa spellinjer, både i A- och B-laget.

Segern mot Käglan var ju rätt förväntad, även om de resultatmässigt har varit det tuffaste motståndet hitintills i år. 15-5 for dock anses som acceptabelt, då A-laget fick spela på elitoljan.

Till nästa helg är det uppehåll för B-laget, medan A-laget ska ut på turné norrut och inte gräva guld, men väl silver...

/Krönikören

Uppdaterad: 22 NOV 2009 20:53 Skribent: /Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info