Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 13


En mycket bra helg för BK Fight!

Det blev som jag skrev, en tät match mellan ÖBS och Fight. ÖBS som kom från Skinnskatteberg och hade med sig en seger mot Skinnsbergs BK, var taggade och laddade för en match. I varje serie började ÖBS starkt och ledde allt som oftast på ett flertal bord. Men Fightarna kämpade på och kom tillbaka i slutrutorna och i varje serie. Slutresultatet skrevs till 13-6 och bäste spelare i Fight var Oddan, som spelade stabilt och fick ihop 926 poäng. Matchens åksjukepiller måste Peter stå för,  första serien började med 168, andra 267, den tredje sjönk ner till 201 och sedan avslutades 257 poäng. Slutresultatet 893 poäng är mycket bra, men vägen dit...

B-laget var på turné till Västerås dagen efter, och förutom trafikolyckan på hemvägen, gick det mesta i vår väg. Första matchen var emot IFK Västerås B, som ligger på andra plats i tabellen. Där blev matchen jämnast tänkbara, med endast 5 kägelpoängs differens, vann vi med 9-11. Även om käglorna var på sida, var det svårt att få med sig dem. Poängen 5270 är rätt blygsamt, även för vårt B-lag. Bäste spelare blev den hemvändande fotografen Mats Winges och jämnare start får man leta efter. Av 8 spelare, var 6 spelare inom 41 poängs marginal.

Den andra matchen för dagen var mot VSK och det var som att komma till en helt ny hall. En storspelande och just uppnått pensionsåldern, Åke Johansson,  visade vägen med att göra 834 poäng. Matchen slutade med 6-14 till vår fördel och därmed var dagens andra seger klar. Kägelpoängen 5712 var betydligt bättre om man jämför med första matchen.

Till nästa helg ska A-laget till Västerås och spela på den sidan som B-laget började idag. Det kommer handla om att träffa exakt och inte låta sticka iväg åt ett oönskat håll. Vi kanske ska skicka B-laget nästa vecka...?

/Krönikören

Uppdaterad: 24 JAN 2010 20:18 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info