Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 14


Matcherna i Västerås blev så hårda som jag trodde, även om siffrorna visar något helt annat. Det var ett fokuserat Fight som stod på banorna i Västerås. Och Plein stod för det första motståndet. Plein behärskade banorna i Västerås och ofta hamnade vi i underläge. Men vi höll vårt spel och kämpade oss tillbaka varje gång. Och till slut stod vi där som segrare med 14-6, endast 6 ynka käglor från att passera 6000 poäng. BK Plein som har på 8 matcher i hemmahallen vunnit 6 och spelat oavgjort 2, förlorade nu för första gången på hemmaplan. Bäste spelare i Fight blev som brukligt, Oddan. Men vi får väl anta att hans resa till Västerås helgen före, ligger till grund för dagens resultat på 830 poäng. Tillsammans med Patrik, tog de paret 3 av 4 matcher. I övrigt var Fight väldigt jämna, 6 spelare inom 730-778 poäng, vilket säkert ligger till grund för segern.

Den andra matchen för dagen var mot IFK Västerås, som även den slutade 6-14 till vår fördel. Efter den första matchen, kändes motståndet mycket enklare och kägelpoängen, som slutade med 6038 käglor, visade det. För IFK var den här matchen deras andra förlust på hemmaplan, så helt klart var vi starka idag. Det enda smolket i bägaren var att vi i princip slutade spela efter tredje serien. Förståeligt då det stod 13-2 till oss och ett ständigt återkommande maskinproblem på bana 13 som fördröjde matchen rejält. Från att ha gjort 1550, 1578, 1518, avslutade vi dagens andra match med 1392 och 4-1 i banpoäng. Paret Peter/Erkki tog full pott på sina fyra serier och båda kom över 800 poäng var, 837 och 824. Oddan var också över 800-strecket, vilket gjorde Oddan till dagens bästa Fightspelare.

Nu är det två veckors uppehåll för A-lagets räkning, nästa match blir på hemmaplan och mot BK Hammarslaget, som ligger för närvarande på 3:e plats vår grupp, dock mer än 16 poäng. Men vis av läxan mot Nyköping BS, kan vi inte ta något för givet.

 

Uppdaterad: 31 JAN 2010 11:09 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info