Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 15


A-laget tog emot BK Hammarslaget, som slåss med Skinnsbergs om tredjeplatsen i tabellen. Vår seger mot Hammarslaget säkrade gruppsegern, men det kommer att behövas minst en seger till för att bli garanterad bästa trea.

Det var ett blekt Fight som stod på banorna, det sämsta resultatet för säsongen noterades. Endast 5720, trots detta slog vi Hammarslaget med över 800 kägelpoäng. Bäst bland Fightarna var Leif Hedlund med 765, tätt följd av Håkan Nyberg med 758. Dessutom spelade dessa ihop och för en gång  skull tog de full pott. Tyvärr sjunker resultaten rätt snabbt och om det beror på motiveringen, två nyckelspelare saknades eller att vi i princip har säkrat förstaplatsen, gör att vi spelar avslaget och lojt. Nästa match är en nyckelmatch. Då kommer vi möta Taggen på hemmaplan och vinner vi den matchen, kan inte Taggen gå förbi oss i tabellen. Och vinner vi en match till (mot just Taggen) är även hela tabellsegern säkrad, trots att det är matcher kvar. Mer om detta i näs krönika

B-laget halkade iväg till Köping, där kloten fortsatte att halka. Det blev en tung förlust med 13-7 mot BK Scheele/Ten pin. De tre första serierna var Fightarna dock med, resultaten 3-2, 3-2 och 2-3 är helt ok. Sen packade Fightarna ihop i sista serien och med blygsamma 1163 fick vi stryk med 5-0.

Bäste spelare i Köping var Jörgen Pettersson som med 725 kan anses som helt ok. Men spridningen kanske var lite väl häftig, 205 - 134 - 232 - 154 visar prov på stor variation.

B-laget hade redan säkrat seriesegern i den här gruppen och det är tre matcher kvar för den här säsongen.  

Uppdaterad: 21 FEB 2010 23:18 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info