Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 16


Fightarna orkade spela i två serier. Och efter 10-0 mot Taggen, packade man sedan ihop och börja tänka på 5-milen eller något annat oviktigt. Det var ett "taggat" Fight som stod på banorna, beredd att kämpa om segern. BK Taggen var inställda på en överkörning och ville undvika 20-0. Så efter två serier och 10-0, bjöd vi in Taggen och de fick sina första 3 poäng. Fast det är ju klart, de bättrade på sitt spel med ca 50-60 poäng och A-laget drog ner på tempot med bortåt 150 poäng istället. Kort sagt, så länge det behövdes, spelade Fightarna noga och på säkerhet. Det ger då hopp om framtiden och det kommande kvalet, då lär det bli betydligt tuffare motstånd. Nu slutade dagens match med 13-7 och med kägelsiffrorna 5871-5487. Bäst i Fight var Peter på 812 poäng, endast 7 poäng före Leif, 805.

B-laget åkte bort och mötte KIF, Örebro. Normalt brukar hemmamatcherna vara vårt starka kort, men i denna match var vi betydligt bättre än KIF. I den matchen var Åke H i storform och strikade in hela 845 poäng på 4 serier. Dessutom blev han matchbäst med den början.

Nu är det två veckors uppehåll, innan vi drar igång det sista inför cupen. Vi har säkrat seriesegrarna för både A-laget och B-laget, vilket känns väldigt kul och väldigt skönt. För B-laget  är det två hemmamatcher till och för A-laget har också två matcher kvar, varav ena går i Köping.

 

Uppdaterad: 28 FEB 2010 23:42 Skribent: /Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info