Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 4


Nu är katastrofen nära!!! Den första förlusten för klubben den här säsongen har kommit så nu är det kört!!! KATAStr...

Nej så illa är det inte, absolut inte. Det var väl ingen som räknade med att vi skulle gå obesegrade med B-laget genom den serien också? Den första matchen för B-laget mot IFK Västerås B slutade med 13-7, vilket jag trodde fast till vår fördel. Och matchen var ju spännande ända fram till slutrutorna på serie 4, där Fight inte räckte ända fram. Och jag vill lyfta fram Alfred i den här matchen, då han var jämnheten själv, med siffrorna 94, 93, 90 och 109 visar han att kan hålla spelet en flera serier. Det var nyttig läxa för Fightarna och de flesta provade att våga sänka tempot och låta klotet jobba istället, vilket också syntes på siffrorna som blev högre mot slutet. Sen att Västerås är känd för att vara helt två olika hallar, gjorde att vi fick börja om igen i andra matchen .

Den andra matchen mot Västerås SK slutade 10-10 där Fightarna flera gånger hade matchen i sin hand. Det kändes mer som att vi skulle ha vunnit, men vi nådde inte ända fram. Oddan var matchbäst i båda matcherna med 790 och 796, sedan var det större spridning bakom.

Nu har B-laget en veckas spelupphåll innan nästa resa går till Köping och för första returmötet med Scheele/Palace B. Banorna i Köping påminner mycket om Västerås-banorna, så UK och tränaren får ta ett snack om den fortsatta träningen.

A-lagsmatchen mot Vingåkers BK var aldrig spännande. Dels kom de hit med inställningen att allt annat än 20-0 är en seger, så slutresultatet 17-3 var betydligt bättre än de hade tänkt sig.

Det roliga med matchen för vår del var, trots att flera duktiga spelare var borta, att vi visade vår bredd och flera som kanske inte räknar med A-lagsplats, visade att de platsar när så chansen ger. T ex så gjorde Lars Areteg 770 poäng, trots ömmande axel. Dessutom slog Christer Österberg till med nytt personligt rekord i sista serien med 289 poäng. Vi är helt klart trygga på hemmaplan och får vårt lag vara komplett, kommer vi nog inte förlora någon match. Nästa match kommer bli i Köping den 18:e oktober och då ställs vi verkligen på prov. Tempokänsliga banor och något snabbare än vad vi är vana vid.

Nu ska Krönikören njuta av uppehållet och ser fram emot spännande matcher för både A- och B-laget...

/Krönikören

Uppdaterad: 20 SEP 2009 21:16 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info