Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 6


Bakläxa för Fight!

Ok, nu har vi spräckt får förlustnolla, det är bara inse fakta och komma igen till nästa match. Volvo FK var för oss övermäktiga, men det krävdes ett klubbrekord ifrån deras sida för att slå oss. Och det måste väl vara en de jämnaste matcherna vi kan ha, utan att få det oavgjort. 10-9 i resultat och 6132-6102 i kägelpoäng. Det är bara att gratulera Volvo FK för deras seger.

Det började dock bra i Köping, 3-2 efter första serien, gjorde att vi taggade till oss och visade var skåpet skulle stå, då vi vann andra serien med 5-0. Med ett kägelresultat på 1597 i tredje serien var matchen avgjord och vi vann till slut med 14-6 och inte med 16-4 som jag förutspådde.

Bästa Fightare i Köping efter två matcher var Oddan som med 872 och 827 visar att han trivs där.

Väl hemma väntade en match mellan KIF B och B-laget, vilket slutade i resultatet 10-10. Ser man till hur lagens spelade, känns det som ett rättvistresultat, då resultaten var följande (KIF först), 4-1, 1-4, 2-3 samt 3-2. Glädjeämnen här i matchen var Jörgen P var åter i Fighttröjan och 698, efter att ha varit krasslig. Och det nya paret Alfred/Åke trivdes ihop och tog två poäng.

Tabellerna är täta och vårt B-lag ligger på tredje plats, endast 1 poäng för förstaplatsen. Nu har B-laget hemmamatch nästa helg, då laget möter Västerås SK B, VSK som har samma poäng, men bättre diff än Fight.

A-laget kommer också spela hemma, då mot 4:e placerade laget Skinnsberg F. Skinnsbergs F har tagit en seger och 4 förluster, så det känns väl inte allt för svår match.

Väl mött till nya stordåd

 

/Krönikören

Uppdaterad: 18 OKT 2009 22:09 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info