Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 7


17-3, 17-3...

A-laget mötte vårt par i seriesammanhang (de som möter oss, möter också det här laget). BK Skinnsbergs F kom till Örebro för sin enda match i helgen. Innan denna match hade BK Skinnbergs F knappt gjort en match över 5000 på bortaplan, medan vi har snittar 6200 på hemmaplan. Redan från start skiljde det 1200 poäng. Men som alla vet och som har sysslat med statistik, det kan vara stor skillnad mellan ett medelvärde och vad ett lag faktiskt spelar. BK Skinnsberg F slog till med ett säsongsrekord och fick ihop 5349 och ökade sitt rekord med 165 poäng. Tack vare det resultatet, knep BK Skinnsbergs F tre av borden och fick, förtjänstfullt, ihop 3 poäng. Vi visade redan från start att vi inte skulle släppa några bord i onödan, utan 5-0 och 1573 är en mycket stark start. Bästa spelare i den här matchen var Peter som fick ihop 845 poäng, trots en serie på 156 poäng.

Med 1497, och 4-1, i första start, visade B-laget att även de är här för att vinna. Och vann gjorde vi. Slutresultatet mot Västerås SK B blev 17-3 och kägelpoängen 5788 visar vilken bredd vi har i klubben. Det var också den 5:e matchen i följd som vi gjorde ett bättre resultat än matchen före. Oddan var den bästa spelaren i helgen med 848 poäng på sina 4 serier. Med den här segern har B-lagstabellen tätnat betydligt. De 5 lagen har 9 - 8  - 7 - 7 - 3 i totalpoängen, och där vi leder tabellen med minsta möjliga marginal i kägeldifferens. Vi har bara vunnit tre matcher, men vi har också 3 oavgjorda (och värdefulla) matcher sedan tidigare.

Nu har vi ett behövligt uppehåll i ett par veckor. B-laget kommer att få möta 2:an i tabellen, IFK Västerås B, på hemmaplan. Och A-laget kommer att möta Stallis andra farmarlag på hemmaplan. Det kommer bli en tuff match, då Stallis har vunnit 5 av 7 matcher och ligger endas t 1 poäng efter...

 

/Krönikören

Uppdaterad: 26 OKT 2009 14:02 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info