Hoppa till sidans innehåll

Analys omgång 8


Ett svagt Fight?

Även om jag förutspådde en lätt seger för A-laget mot Stallis F2, blev jag lite bekymrad när Fightarna efter halva första serien låg under på alla bord!!! Det låg inte alls i vad jag hade spekulerat i. Först i ruta sju hade pluspoäng på totalen. Men som tur var, tog vi tag i matchen och vann på alla bord, förutom det första banparet. Det visade sig sedan att alla poäng tappades på just bana 1. Även om vi har många "transportsträcksmatcher" får vi inte slappna av bara flyta med. Sätt i stället utmanande mål som vi internt i laget kan spela mot, t ex att nå pari (över 6400 poäng). Men slappna inte av!

Paret Leif och Håkan var så stabila som jag trodde och var det enda paret som inte tappade poängen på första banparet. Och slutresultatet 17-3 resulterade i att vi passerade 100-poängsdifferensen (grattis till oss själva!) Grattis Leif till 900-slagningen.

I tabellen i övrigt så var det inga stora överraskningar. Taggen har liksom vi, 14 poäng. Men de har en match mindre spelad än oss och kan teoretiskt ta förstaplatsen och det blir intressant möte i vår, när de kommer till Örebro och blir överkörda!

Grattis Alfred till storspelet i B-laget. Och grattis Gunnar som äntligen fått spela sin första serie för i år. Som tur var så spelade han och Mats ihop 10 poäng mer än Alfred, annars hade det nog blivit jobbigt. Alfreds siffror är lovande för framtiden.

Annars blev B-lagsmatchen så spännande som jag trodde. Slutresultatet 11-8 mot IFK Västerås och matchsiffrorna 3-2, 1-3, 3-2 och 4-1 visar på hur jämn matchen var. Det var först i 4:e serien som vi kopplade greppet om matchen och säkrade segern.  Förutom Alfred, var Jan-Åke i storform och fick hop 802.

Till nästa vecka blir det två intressanta matcher. Eftersom elitserien kommer på besök, kommer vi få chansen att spela på en erkänd svårspelad bana. Det kommer bli en utmaning som heter duga, då motståndet annars skulle komma från BK Käglan (har inte vunnit en enda match i år, och det blir väl inte säsongens första seger till helgen väl?)

/Krönikören

Uppdaterad: 16 NOV 2009 19:31 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info