Hoppa till sidans innehåll

Efter mörkret...


Efter höstens mörker och den pågående vinterns vitaste vita vidder och kallaste vinter på år och dag så enligt årstiderna så nalkas våren som en liten strimma långt bort.  Men ändå av förtröstan för oss som längtar till varmare klimat och ljusare dagar, så finns hoppet kvar. Det vita som kommit uppifrån har varit extremt mycket, likväl som de vita käglorna fått böja sig i allehanda hallar för Fightarnas hunger för att söka segrar, vilket gett mycket bra resultat.
 
Ett säkert bevis för detta är att skåda i tabellen där Fight stoltserar att vara bästa laget bland alla konkurrerande lag. Om detta står sig, vilket vore en högoddsare om så inte blir fallet, så kommer Fight att få kvala mot det sämsta div. 2 laget, vilket f.n. är Slussen F eller som de döpt om sig till Team Booster. Det kommer inte hjälpa dem att de döper om sig för Fight ska ändå upp till div. 2, vad motståndet än må heta! När sen kvalet ska spelas så blir det på s.k. neutral plan och i dagsläget vet man inte var det kan äga rum. Kunde Fight vinna 2 matcher på svårbemästrade hallen i Västerås, så ska det förhoppningsvis inte vara någon omöjlighet att vinna kvalet även om det sker i någon annan s.k. svårspelad hall! Bredden på både spelare och standaren är hög i Fight vilket ser mycket lovande ut framöver!
 
Vad gör då en typisk Fightare så här i serieuppehållet kan många fråga sig! Ett entydigt svar är svårt att finna, men några har sökt sig utanför länsgränsen och spelat Västmanlandstouren i Fagersta. Träning på andra banor är alltid nyttigt! Andra Fightare ägnar dagarna åt snöskottning, vilket även kan ge ryggproblem (snön har varit rejält tung i Kumla sägs det)! En handfull Fightare kommer att äntra banorna i Strike & Co för att spela Oldboys/Veteran-DM som går av stapeln lördag 6 febr. Förhoppningsvis så återfinns ett antal Fightare på landskapsmatchen mot Värmland helgen därpå eftersom de 9 bästa från DM får spela detta! Ytterligare bra träning!
 
Roligt är också att Fight nyligen fått förstärkning till klubben med några nya spelare. Bland annat så förstärkt med 2 damer till, vilket gör att Katarina får möjlighet att spela 3-manna DM nästa gång samt ha några att ljuga ihop med i omklädningsrummet! Förhoppningsvis så kanske några fler lockas till en satsande klubb som Fight till nästa säsong så att Fight kan anmäla ett Farmarlag med gott samvete istället för reservlag. Det skulle ge mer konkurrens, bli betydligt roligare att spela samt få möta lite bättre lag och kanske lite nya hallar också!
 
Med tillförsikt ser framtiden är ljus ut för Fight likt den gnistrande snön! Snart kommer den efterlängtade årstiden som heter våren, som de flesta trynar efter, men först ska fightspelarna genomföra ett antal seriematcher och stärka sig till kommande kvalspel i april. Till dess svävar Fight på små lätta moln!
 
Uppdaterad: 05 FEB 2010 18:38 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info