Hoppa till sidans innehåll

Julkrönika anno 2009


”Analys i snön…”

 

Nu har hela halva spelåret gått av stapeln av år 2009 och som även är en del av år 2010. Resterande spelår inträder därför från och med början av hela hälften av år 2010 med start från och med i januari 2010 och till våren av detsamma år.

 

Som utomstående kan man under höstens spel glädjas och skönja en vältrimmad organisation i BK Fight som förfogar över ett koppel mogna och entusiasmerade spelare. Många har höjt sina snitt från föregående säsong, något som UK både glädjes och våndats över i sina uttagningar! Det har varit mycket bra spel, fightinganda samt höga resultat för att vara div. 3. Detta har även resulterat och bidragit till flera knappa bordsvinster i matcher vilket bottnar i fokusering av spelet. Bidragande orsak till framgången är även de nya medlemmarna som strömmade till denna säsong vilket höjde ribban och de övriga spelarna hakade på! Det har även varit stort intresse vid träningarna och där Peter L. varvat olika former av träningspass. Ett bra lag har medgång och stolpe in även vid påträffade motgångar som t.ex. matcherna i Sala då vinster utvanns även vid knackigt spel. Roligt är också att BK Fight förfogar över en liten knatte på 7 år, vid namn Alfred, som troligen är bland de yngsta licenserade bowlare i Sverige!

 

F.n. ligger BK Fight 1:a och har 4 poäng bättre och överlägset bästa målskillnad än bästa 2:an i grupperna. Svåraste matcherna som är kvar är i Västerås där banorna blir värsta motståndaren än lagen där! Resten av matcherna under vårsäsongen får anses komma ge full pott! Sålunda bör BK Fight få stoltsera att bli bästa laget i div. 3 grupperna till våren och då få möta något avdankat div. 2 lag i kvalet till div. 2. Därefter är målet uppnått, att åter få inträda i div. 2 och dess finrum där BK Fight minst hör hemma liksom tjuren Ferdinand som  parkerat under sin korkek!

 

Vad är förresten en Nobelmiddag jämfört med en julfest på Strike & Co? Skulle väl vara en mosbricka och Pucko hos ”Ett hål i väggen”! Nyligen församlades ett antal medlemmar till BK Fights julfest för att inmundiga dylika och olika julrätter och dryckom. Att jämföra klädsel på Nobelfesten och vad lirarna i BK Fight klätt upp sig i så var inte klädseln det viktigaste, förutom någon färgglad slips här och där, utan här stod maten i centrum! Enligt rykten och hörsägen så samlades sedan de äldre medlemmarna sig till kortspel efter maten, vilket är en långlivad tradition, emedan de yngre satt i ett hörn och drog vitsar från förr! Allt i en gemytlig stämning!

 

Det har även nyligen spelats kval till 3-manna SM där hela 4 Fightlag ställde upp. Ett av lagen kom på hedrande 4:e plats! Därmed gick inget lag vidare förutom några som fortsatte in i duschen.  All spelerfarenhet kommer nu att riktas till 10-manna spelet den 28 dec. med 2 lag! Därefter kommer en helg, nyår är det visst, och efter det Örebro Mästerskapet den 2 januari där de individuella kvalifikationerna kommer fram. Dagen efter, 3:e januari väntar några timmars träning. Men sedan väntar vardagen och seriespelet drar äntligen igång igen och BK Fight är på banan igen!

 

Från bowling, profiler och snabba banor kommer man osökt in på halka, is och snö samt att julen står för dörren även i år! Frågan är om tomten kommer till alla i år? Men då måste han korsa den krökta tidslinjen oavbrutet och var finns den frågar sig många! Kan vara norr om Treriksröset eller söder om Ullared. Inte många bryr sig och inte krönikören heller som nu sätter sig vid julgranen och med en mugg glögg och kan nu koppla av efter dessa skriverier!

 

God Jul och Gott Nytt Bowlingår!

 

Uppdaterad: 18 DEC 2009 13:06 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info