Hoppa till sidans innehåll

Krönika - Omgång 5


A-laget fortfarande besegrat, även efter helgen!

Fast det är ju klart, A-laget står över den här omgången och får fortsätta att ladda kloten tills nästa match, som är söndagen den 18:e oktober. Det intressanta i helgen är att vårt B-lag ska till Köping i helgen och möta Scheele/Palace B. Scheele/Palace B har spelat tre matcher och förlorat endast en match, då i första mötet med oss på hemmaplan. Den gången var det en rätt så trygg seger med 16-4 och ca 330 poäng i diff på kägelpoängen.

Nu ska vi spela i Köping och den erfarenhet som jag har därifrån, är att det krävs precision. Spela klotet mot kanten och du kommer inte få in den i fickan. Styr den åt andra hållet och den sticker så det visslar om (krävs bra hörsel förstås). Oftast ligger linjen rakt fram och runt ribba 12-14, alltså lite utanför tredjepilen. Det kommer säkert vara lika snabbt som i Västerås, men här är det mindre skillnad mellan banorna.

Laget som åker i helgen är ett laddat lag, som vill visa att vi kan bättre, än vad som gjordes i Västerås. Scheele/Palace B är blandat lag och man vet aldrig vad som står på banorna. Tittar man vad laget har presterat den här säsongen, ligger deras snitt på 5200, mot våra förväntade 5400 så vi borde ha en stor chans.

Matchen kommer bli jämn, men jag tror på vårt lag och en chansartad gissning är 8-12 till vår fördel. Men det gäller att alla håller sitt spel och placerar kloten de förväntar sig. Det är snabba banor och det finns mycket att hämta, om man hittar rätt TEMPO!!!

A-lagsfolket bör gärna studera resultaten från helgen och prata med dem som var där, det kan finnas värdefulla poäng på att hämta via den kunskapen som B-laget nu skaffar i helgen...

/Krönikören

Uppdaterad: 01 OKT 2009 19:40 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info