Hoppa till sidans innehåll

Krönika - Omgång 7


Derbyomgången!

Här kommer en av de matcher som vi kommer att vinna med allt mellan 19-1 och 20-0. Skinnsbergs farmarlag har i en bortamatch fått ihop 5001, i övrigt har de legat mellan 4700 och 4900. Sin första seger kom i premiären då de möte Åkers BK, som då spelade med 7 spelare. BK Skinnsbergs A-lag spelar i division 2 och ligger just nu på tredje plats, med två segrar på 6 matcher. Det är en stor klubb med över 40 licenserade spelare och verkar vara en klubb med stor ungdomsverksamhet.

B-laget kommer få ett betydligt tuffare motstånd i form av  Västerås SK, som har lika många poäng som vi har. I senaste mötet mellan oss blev det oavgjort, en trend som vi har haft de senaste två matcherna. Vi har dock fördelen av att spela på hemmaplan och det är VSK:s första match i hallen. De kommer att möta KIF i sin nästa match. Även VSK har två lag i högre upp i divisionen och mycket folk att ta ifrån. Det är dock läge att vi får tredje matchen på raken med resultatet 10-10.

Jörgen har börjat komma igång med spelet efter en tids frånvaro och kommer tillsammans med Erkki utgöra. Paret Oddan och Alfred kommer spela ihop igen, efter att Åke och Alfred hade en framgångsrik match förra veckan. Kul att se klubben ordförande med på laguppställningen, det är nästan så att man önskar att han får komma in i matchen och spela, så att även Gunnar får vara en del av framgångståget Fight.

Kort sagt, förlusten från förra helgen (då det krävdes klubbrekord av motståndarna) är som bortblåst för A-laget. Allt annat än 20-0 är på gränsen till sensation. B-lagets resa är betydligt hårdare, men den bredd som vår trupp har, gör att vi kommer att VSK ett rejält motstånd. Där hamnar resultatet någonstans mellan 8-12 till 13-7...

Lycka till önska Eder...

 

/Krönikören

Uppdaterad: 23 OKT 2009 15:51 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info