Hoppa till sidans innehåll

Krönikan - Omgång 4


Pessimisten säger att...

...att för varje seger som vi får, kommer vi närmare vår förlust. Optimisten ser inga förluster, utan bara en lång rad av segrar. Själv försöker jag vara realist och säga ett den första förlusten kommer. Men inte denna helg.

B-laget ska ut på sin första resa till Västerås för två morgontidiga matcher (är det någon idé att gå lägga sig efter A-laget segerfest?). IFK Västerås B kommer att ge ett tufft motstånd och har ökat kraftig från första matchen. Som vanligt i denna serie blir det svårbedömt då IFK har mycket folk att välja emellan. Så som trenden ser ut, kommer vi dock ha en god chans till att vinna denna match 7-13, där paret Åke och Åke har full pott.

Som vanligt kommer banorna i Västerås vara tempokänsliga, men om herrarna kliver fram en fot och sänker tempot, kommer kloten sitta klistrade i fickan.

Den  andra matchen går mot Västerås SK och de har större spridning i sin klubb. VSK har sitt bästa lag i division 1, ett andra lag i Div 2 samt ett reservlag i Reserv 4. Det gör att man kan inte vara säker på var som kommer att ställas på banorna. Men till andra matchen har Fightarna fått upp ångan och kommer få ihop 5163 poäng, vilket ger segersiffrorna 8-12. I andra matchen kommer Lennart visa varför vänstersidan är bästa sidan och drar med sig Jan-Åke av bara farten...

A-laget kommer spela hemma och möta Vingåkers BK, ett lag som dessutom har spelat i Skinnskatteberg innan de kommer till oss. Det vore väl mycket med att tro en 20-0 seger en gång till, men 16-4 känns mera rimligt då vi saknar två av våra toppspelare. Men Fight har en sådan bredd i truppen att saknaden inte kommer vara så stor. Det är klart, vi gör kanske inte några resultat runt 6200 men vi kommer över 6000 poäng, då Peter visat att kan spela jämt och med höga siffror. Han har en ny kompis till helgen, Lars A, och vi får hoppas att hans axel håller hela matchen. Christer kommer hitta sina brytpunkter i banan och kommer visa att förra helgens resultat var högst temporärt, tillsammans med Tord.

Ett nygammalt par har återuppstått i form av Patrik och Leif, men är det ett vinnarpar? Håkans och Leifs lugn har borgat för fina serier, medan Patriks loja stil kan misstolkas som nonchalans.

Åke och Åke som har spelat ihop många matcher, kommer att smyga runt i hallen och visa att ska man vara med i A-laget, får man inte slappna av.

Kort sagt, 16-4 för A-laget och 7-13 samt 8-12 för B-laget. Och kom ihåg var ni såg resultatet först...

/Krönikören

 

PS! Apropå ES inlägg i gästboken, ja vi ligger i topp i Div 3, men hur långt räcker dessa siffror i div 2 och 1?

Uppdaterad: 18 SEP 2009 00:34 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info