Hoppa till sidans innehåll

Krönika omgång 12


Till helgen möter vårt A-lag Nyköpings BS, ett bottenlag i division 3. NBS ligger på 6:e plats i sin grupp och har så här långt tagit tre segrar. Men innan de kommer till oss i Strike&Co, passerar de Skinnskatteberg och skall tampas om en seger där. Där har NBS en liten, liten chans, men det kommer krävas en hel del för dem. Och efter det kommer de till Strike&Co för att få sig en riktigt åktur. Snittmässigt sett skiljer det över 700 poäng per match, vilket tyder på att vi kommer vinna över dem relativt lätt. Men som vanligt i den här sporten, kan vi inte slappna av, utan vi måste vara närvarande och spela hela matchen. UK påstår att han har slitit sitt hår och dessutom begärt livvaktsskydd. Sist jag såg honom i spegel så satt håret på rätt ställe (fast det var visst en gråare nyans än tidigare)  och jag hoppas att han har hittat en bra vakt som kan hämta kaffe eller annat åt honom. Trots sin orro, har han gjort ett hårt arbete och hittat 9 st. aspiranter till segern. Som jag ser det - ja, vi kommer att vinna, ja, vi kommer att tappa ett till tre bord. Och ja, vi kommer vara hur glada som helst.

Då är B-lagsmatchen mycket intressantare. BK Scheele/Palace Ten Pin BC kommer till Örebro för vårt tredje möte för säsongen. Första matchen var på hemmaplan och seger med 16-4. Den andra matchen var på bortaplan och en av tre matcher som har slutat 10-10. Nu kommer alltså ett taggat lag för att först spela mot KIF och sedan ska möta oss. Reservligan är tät och av 8 matcher, har Scheele/Palace vunnit 3, en oavgjord och 4 förluster.

De som ska försöka ta ytterligare en skalp är Åke H/Mats S, Lennart/Jan-Åke, Christer Ö/ Åke J samt Alfred/Niclas. Det är alla stabila personer och jag tror att  slutresultatet kommer  att skrivas 13-7 till vår fördel.

Det gäller att komma ihåg att varje slag räknas och de täckta rutorna är de bästa rutorna.

 

Lycka till i helgen!

 

/Krönikören

Uppdaterad: 14 JAN 2010 22:51 Skribent: Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info