Hoppa till sidans innehåll

Mellanaktskrönika...


ANALYS I MÖRKRET……

 

En del upplever ett mörker i finansvärlden, en del upplever mörker på bowlingbanorna, en del fattar inte varför det helt plötsligt blivit mörkare på eftermiddagen och som helt enkelt glömt ställa tillbaka klockan 1 timme till s.k. normaltid! Men medlemmarna i BK Fight märker inget mörker! Nej då! Här lyser flitens lampa med deltagande i tävling som t.ex. Västmanlandstouren dit man åker, inte bara en gång utan även på re-entry för att blida banorna ytterligare en gång! Män tillika kvinnor kommer även att deltaga i mix-SM i Strike & Co nu i helgen, varav några Fightare ska ställa upp! Det spelas även ligan då och då på måndagar och alla som kan och vill har deltagit i seriematcher i både A- och B-lag med glimten i ögat och med en tindrande blick. Inget mörker här inte!

 

En utsänd och tillika ökänd paparazza (en sån som snokar runt) hade för krönikörens räkning tagit sig till en annan del av Västmanland, nämligen till Köping för att beskåda Fightarnas första riktiga bortamatch för några helger sedan! Första matchen blev en väntad seger mot Palace Ten Pin BC och i andra matchen mot Volvo FK blev det en mycket knapp förlust! Man kan väl låta Volvo få en framgång som stöd för Sveriges välfärd i bilbranchen, även om vinsten de gjorde blev på bowlingbanan! Enligt utsago ska f.d. volvochefen P.G. Gyllenhammar ha skickat varsin rattmuff av fluffad syntetacryl till samtliga spelare i Volvo FK som tack för framgången!

 

I rådande stund gläds gemene Fightare att både A- och B-lag nu toppar sina respektive tabeller. Att A-laget kommer att stå i heltopp och inte topless även längre fram råder inga större tvivel om. B-laget får säkert känna lite mera flås i nacken av konkurrenterna men kommer ändå att hålla sig i absoluta toppen!

 

I kommande månad, november, stundar de 3 sista omgångarna för året för A-laget med totalt 4 matcher, varav 2 i lilla orten Sala. Till Salaresan bokas enligt upprymda rykten en buss för ändamålet. Detta kommer helt klart att helga medlen genom intimare gemenskap så att samtliga reser tillsammans och dels samtidigt! Det finns då utrymme för allsång, kortspel och allmänt sus och dus förutom den som kör ekipaget. Det ryktas i nära kretsar att Fights kvinnliga fägring Katarina ska få äran att få köra bussen! Men hon är egentligen van att köra typ sopmaterial och något sådant är inte Fightspelarna, utan snarare råmaterial för bättre återanvändning på bowlingbanorna för mera strejkar!

 

I väntan på fortsatt seriespel så får Fightspelarna och andra hoppas på vinst i Fight-Lotto. Hålla på med utstuderad bowlingträning under ledning av Peter L. på onsdagar. Stå i garderoben på Strike & Co. Spela ligan när det faller sig på och i övrigt visa ödmjuka beteenden i vardagen!

 

Alla känner vi till uttrycket: ”Ingen rök utan eld” som uppkom av den okände som bränner ner bocken i Gävle titt som tätt till jul. Men få känner till den berömde franske 1700-tals fältherren Rue de la Baguette som myntade uttrycket: ”Ingen strid utan Fight”! Hur man nu tolkar det!

Uppdaterad: 30 OKT 2009 23:52 Skribent: /Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info