Hoppa till sidans innehåll

Vart är vi påväg?


Ja, vart är vi egentligen på väg, en relevant fråga!

 

10 poäng: Resan tar sin början från skiktets lägsta nivå. Vägen dit böljar genom många länsgränser, skrudade både i grönt och vitt och tar 6 månader i anspråk. Resan till målet går både hit och dit samt i tillhåll utan sol.

 

8 poäng: Ett kamratligt high five tenderar att påbörja delmålet. De röd/vita är en styggelse som kan stå, både här och där under resan. På vägen till målet genomförs många resningar!

 

6 poäng: Många kämpakamper har genomförts allt från resans början till dess slutliga slut. Av de 18 kallade vek en av, så var de bara 17. En bomerang kommer alltid tillbaka vilket individens hjälpmedel även gör för det mesta under resans gång.

 

4 poäng: Det svarta guldet kan spela många ett spratt på den bonade parketten. En kvalfylld stämning hägrar vid resans oundvikliga slut.

(Är det ingen som drar i bromsen? Nu då……

 

2 poäng: Efter regn kommer sol och efter ett kommer två. Eller går man bakåt så efter tre kommer två. Vart är vi på väg? Tuuuuut… Jo, alldeles rätt, till division två!

 

Det har och skall genomförs mental träning för medlemmarna i BK Fight i en trestegsraketmodell. Detta för att sätta det mentala tänkandet på rätt plats någonstans i hjärnan på de som genomgår denna process. Med hopp om att något fastnar, så inte alla är försedda med teflonhjärnor!

 

I dagarna har vi den sedvanliga påsken då det skall äggas och smörjas krås samt inmundigas dryckjom på i stort sett samma sätt som i julas. Men gott skall det bli. Men man behöver faktiskt ej dricka starkvaror till påskmaten, det går lika bra att göra det efter maten för den som känner för det.

 

Det spelas KM mitt i alltihopa också! Del två av KM ska avverkas inom kort nämligen den 14/4. Första delen spelades i fagra Söderköping. I KM leder enligt utsago Håkan Nyberg på 1625 men skuggas av frustande kämpar både bakifrån och från sidan och som inget hellre vill komma förbi och fram. Spännande blir det tror de lärde!

 

Efter att ha följt BK Fight och den sista seriematchen för säsongen mot Smeden F så är det bara med glädje gemene man och kvinna kan stolt glädjas åt bra spel och höga siffror under hela säsongen. Det ser onekligen bra ut inför kommande kval. Medlemmarna i BK Fight, från styrelse till gräsrotsnivå har verkligen lyckats med ambitionen denna säsong. Vinst i både A-lag och B-lag på ett övertygande sätt. Spelarkvalitén och konkurrensen har höjts markant på alla och glädjen står högt i tak. Nu återstår bara ett nog så viktigt kval i mitten av april för att leva upp till målet, division två! Det må väl passa nog så bra att gå upp i tvåan samma år som BK Fight fyller 70 år i höst! Men kanske det mest spännande just nu är, var ska kvalet spelas? Vart är vi på väg? Inom kort får vi svaret och inom några veckor vet BK Fight vart de är på väg till hösten! Fighting spirit!

Uppdaterad: 01 APR 2010 09:53 Skribent: /Krönikören

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Nastagatan 11
70228 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info