Hoppa till sidans innehåll

Besked om ny hall i Örebro

21 SEP 2020 21:53
Äntligen har vi fått besked om var den nya hallen kommer att byggas i Örebro :-)
  • Skapad: 21 SEP 2020 21:53

Bowlingkunder                                                                                                                                               2020-09-21

Information om statusen på vår nya verksamhetslokal.

I dagarna fick den lokalen vi önskade ett bygglov, ett steg till har tagits närmare ett färdigställande av vår Verksamhet som omfattar Bowling med mera.

Ritningarna vi gjort innefattar följande:

Bowlingbanor 18 stycken, omklädningsrum etc.

Bowlingshop.

Restaurang som levererar Lunch, á la carté, pubmeny, catering, pizza, drive in lucka för avhämtning med mera.

Event med scen, shuffleboard, digital Dart, diverse eventmaskiner för att kunna göra 3/5-kamper, karaoke, konferens, pub med mera

Uteservering som skall färdigställas år två (inbyggd)

Adressen till vår verksamhet är Nastagatan 11, fastighetsägare är AB Lokalhusman i Örebro, fastigheten har gott om P-platser.

Vi kommer att driva verksamheten med den ägarstruktur som startade upp Strike & Co tidigare i Örebro, Lars-Åke Lindh har valt att inte vara med i fortsättningen.

Vi kan inte ge ett färdigställande datum ännu, men vi kommer att påbörja banflytten, kök med mera till anvisad adress redan nu, vad vi förstår har fastighetsägaren redan påbörjat sin projektering.

Vi har jobbat med att finna lokal länge, de flesta har inte passat men ett antal kunde härbärgera oss och en del ville inte ha vår verksamhet då kontor och bostäder i flera fall ansågs vara mer prioritet på. Nu valde vi denna lokal till sist, ett långsiktigt hyresavtal, möjligheterna och lokaliteten tyckte vi till slut var ändamålsenlig.

Vi hoppas och vill självklart att ni står ut med att vistas i omgivningarna ett tag till och ni skall veta att det ligger i vårt intresse att få till det så fort det är möjligt. Det har varit  många rykten om den nya lokalens läge, samt en del andra grundlösa rykten  detta är något som vi beklagar.

Nu ser vi framåt och önskar er alla välkomna tillbaka, vi önskar alla nya till en verksamhet som kommer att tillfredsställa allt fler under hela året det är vi övertygade om.

Vi vill att den pandemin som härjar kommer att övervinnas så att alla kan på ett säkert sätt besöka oss.

Väl mött till en anläggning och verksamhet som vi skall försöka göra till ett ”rum” som alla kan se som en fritidsaktivitet för alla.

Strike & Co Örebro

Lars-Göran Gardell

Sven-Åke Lindblad

Hans Johansson

Skribent: Patrik Östling
Epost: Adressen Gömd

 

Köp dina Apple-produkter hos:

mResell AB

Bästa utbudet av renoverade Apple-produkter,
inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker.
(Ny Sponsor via Tradedoubler)

Postadress:
BK Fight - Bowling
C/O Peter Lagerroos, Markgatan 12B
70355 Örebro

Besöksadress:
Strike & Co, Östra Bangatan 7
70361 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info