Hoppa till sidans innehåll

Stabilt spel gav säkra vinster

21 NOV 2021 20:41
  • Uppdaterad: 21 NOV 2021 20:41

VM för herrar och damer är färdigspelat och Sverige gjorde sitt bästa mästerskap på 40 år! Från Dubai fick laget med sig 7 medaljer varav 2 guld och vann därmed medaljligan överlägset, vilket gör Sverige till världens bästa bowlingnation just nu! Damernas tränare är Robert Andersson från Eskilstuna, detta ville stans bowlare och Eskilstuna Bowlingcenter uppmärksamma vid dagens hemmamatcher med en fin blombukett. Medaljerna är ett tydligt kvitto på allt det arbete och engagemang som Robban lägger på bowlingen och visar verkligen hur bra vårt lilla land är i bowlingvärlden. Stort grattis från alla i Eskilstuna!
Både A- och F-laget vann sina matcher idag. A-laget spelade en stabil match och hade inga större problem att ro hem en vinst mot Rigel. Fin laginsats med bra siffror där Kennet Kaneby var bäst på 946 poäng, matchen slutade 17-3 och lagsiffran blev 6575 och vinnande matchlott gick till Tomas Classon, grattis!
F-laget spelade mot BK Frisk och detta var också en fin laginsats, matchen slutade 16-4 och bästa spelare var Peter Dammhag på 803 poäng. Lagen ligger på andra plats i respektive serie så det är en mycket bra säsong hittills för hela klubben.
Skribent: Adam HP
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
BK Force - Bowling
Johan Rundgren, Snickarvägen 29
63223 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: +4616140731
E-post: johan@eskilstunabowl...

Se all info