Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Duktiga motståndare...

28 SEP 2022 17:51
Ja, rubriken ovan talar sitt tydliga språk...
  • Uppdaterad: 28 SEP 2022 17:51

Dubbla matcher var vad som gällde den gångna helgen, i princip samtliga "lirare" skulle nu luftas. B-gänget tog sig upp till Upplands-Väsby för fight emot ungdomarna i Sigma BK C....

Dessa hade redan mjukat upp sig med en batalj mot BwK Ankare och då lirade man så där lagom "beskedligt". Här fanns det "hopp" om premiärvinst för Hagalundskrossen...!

Men då hittade plötsigt juniorerna plötsligt nya krafter och passade på att lira bättre än man någonsin tidigare gjort i tävlingssammanhang !!

Man lirade helt enkelt som om man vore i trans...! Eller så kan man helt säga -duktiga motståndare...!

Bortamatcher är förvisso oftast mariga, men varför passar man på att slå rekord just nu och här ? Ingen som vet, det enda vi vet, det är, att matchen slutade med vinst för Sigmagänget, med siffrorna 16-4.

Slagningarna blev 5413-4948.

Bästa hemmaspelare blev Anders Karlsson med 801. Främsta bortadito blev Anders Eriksson med 696.

Han lät förtälja, att det var kusligt svårt att "hitta rätt" och tillade, att han hade provat på att flytta både hit och dit (!) men ingenting hjälpte...

Samtidigt så hade alltså A-laget match mot Jakobsbergsgänget Kings Pin BK, dessa är grymt mariga att slå i deras hemmahall uppe i "Jakan", men nu hade man precis lirat en match innan och lirade då inte så där "väldigt bra", här fanns det, om inte stora, så i alla fall - möjligheter att fixa till en tvåpoängare.

Nu visade det sig dock tidigt, att även dessa motståndare inte alls hade tänkt sig att bjuda på någonting, snarare tvärtom ! Det strajkades nämligen både här och där och innan halva matchen var över, så var det över - för hemmalagets del vill säga....

Att grabbarna i de lilafärgade tröjorna (läs Kings Pin), hade fräckheten att i den här bataljen lira näst intill med parisiffror, det brydde man sig inte ett dugg om. Ej heller att detta innebar ett underläge med 1-8 i baken i halvtid för hemmalaget, vilket till sist blev en brakförlust med hela 4-16.

Slutslagningarna här visade sig bli 5446-5912. En höjning av Jakangänget med ungefär ett par hundra pnnar, jämfört med matchen före...!

Det är bara att lyfta på hatten ännu en gång och även här säga - "duktiga motståndare" !

Främste lirare hos bortalaget blev Kim Källström med sina 808, bäst hos hemmagänget var Elias Polbring med 753.

Nya tag väntar dock redan till helgen, nu dock endast en match, men inte vilken som helst, då väntar nämligen en söndagstripp för A-laget över till Gotland och där match mot Stånga IF F.

Vad våra motståndare har för tankar gällande vårat besök dit, det vet vi inte, men det är i alla fall inte helt omöjligt, att vi även då får skriva - "duktiga motståndare".

Hur som helst, så kommer det att bjudas på både resultat och kommentarer ifrån denna stundande utflykt...

Vid pennan

Nice 

Skribent: Bengt Nilsson
E-post: This is a mailto link

BF:s Bygghandel

Sundbybergs bowlinghall

Ekgren & Folke

Postadress:
BK Kross - Bowling
Georg Carlsson, Mjölnerbacken 13
17448 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 0768606560
E-post: This is a mailto link

Se all info