Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
12 december 2012 10:29 av Lars-Eric Jönsson

Inlägg på forumet

Det här forumet är inte så aktivt och besöks ganska sällan. Den som vill fråga eller diskutera något med anknytning till BK Kruset kan uppsöka föreningens facebok-sida som är mycket mer aktiv alt. skicka frågor till This is a mailto link.
/lars-eric

2 september 2012 14:59 av Anders Jonsson

Nybörjarträning

Hej!

Har en 8-åring, son, som vill börja träna badminton. har ingen utrustning. Är det nybörjargrp på fre som gäller?

mvh Anders

2 oktober 2011 21:34 av Ellinor

YEAAH!!

Jag är riksklassad, i första års U15!!! Tack Janne och Thomas alla andra som har tränat mig, nu har jag nått mitt första riktiga mål!! :D :D

Ses på tisdag!

Ellinor Südow

2 oktober 2011 19:44 av Jan Persson

Trevligt

Den här varma goa helgen var jag ute på stan och njöt av alla människors positiva utstrålning men mötte ingen som spelar badminton, kanske dom satt och kollade via datorn hur det gick för Ellinor?

17 september 2011 17:08 av Lennart Ekdahl

Fd. badminton

Träffade Janne P med familj i Hbg, trevligt. Fick lite info om BK Kruset och dess verksamhet. Tittar ut vid något lämpligt tillfälle. För egen del är det tennis som gäller nu. Man är ingen stjärna där heller.
Mvh
Lennart

14 mars 2011 15:09 av Daniel Toll

Kul i Halmstad

Hej vänner!

Det blev en rolig helg i Halmstad där vi fick äran att lära känna ert härliga gäng i C-klass. Trots vår förlust till er i finalen är vi glada att det var just ni som vi förlorade mot. Grattis måste vi säga. Kolla gärna in vår hemsida där det finns en bild från prisutdelningen på Thomas.

23 november 2010 17:19 av lars-eric

gott att höra från dig…

…niklas. ännu bättre om vi får tillfälle att ses i sporthallen. kolla upp aktivitetskalendern bara så att öppettiderna är de förväntade när det börjar lacka mot jul. /lars-eric

22 november 2010 03:48 av Niklas Johansson

Jul-lov

Tjenare allihopa !
lange sedan sist! kommer hem over jul och forhoppningsvis sa har jag mojligheten att titta forbi den 17 dec och om inget annat sa aven den 21 och 23 ocksa! hoppas att fa traffa er allihopa och kanske aven spela lite om det gar for sig? sitter just nu i japan och ar har pa APU (Arbetsplats forlagd utbildning) sa kommer tillbaka till sverige forst den 4 dec, hoppas ni har battre vader an har! har ar det sno och kallt. Ha det bra allihopa sa hoppas jag vi ses till jul ! Mvh/ N

28 augusti 2010 13:36 av lars-eric

lite mer ordning nu

lite mer ordning nu på hemsidan. nyheter krånglar fortfarande. men krusets nyheter och kalendern är helt tillgängliga direkt på sidan. använd och kom med synpunkter. /lars-eric

26 augusti 2010 11:59 av lars-eric

få igång hemsidan?

hej. försöker få igång hemsidan. går så där. trycker ni på nyheter så krävs det inloggning. det är en bugg som jag hoppas ska åtgärdas av någon systemansvarig på idrottonline. om ni vill komma till krusets egna nyheter tryck på den lilla "trädknappen" längst upp till höger. då visas vår sidas struktur. krusets nyheter kan ni då trycka på och komma till våra egenhändigt inlagda nyheter.
lars-eric

Postadress:
BK Kruset Höganäs - Badminton
Jan Persson, Pålsjögatan 10
25441 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042138174
E-post: This is a mailto link

Se all info