Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev från ordföranden

29 OKT 2013 13:41
Hej alla badmintonspelare och föräldrar! Ny säsong igen, kul att se så många spelare igång varje vecka. Det är en fröjd att se så mycket energi läggas på banan och se så många ha så roligt.
  • Skapad: 29 OKT 2013 13:41

Nytt för i år är Jannes nya fys-strategi! När jag kom i torsdags gjorde ett gäng ”plankan” under mycket skratt, stånk och stön. Tror att just fysträningen kan lägga till ett nytt moment både inom badminton och i vanliga livet.

Det är två saker jag skulle vilja pusha för i det här brevet; ungdomsturneringen och tipset!

 

UM 23 november

Ungdomsturneringen för skolungdomar har gamla anor, förra året arrangerade vi turneringen för 30 året. Meningen med tävlingen är att ge alla skolungdomar chansen att spela badminton i en enkel tävlingsform där skolans totala resultat är viktigt.

Under de senaste åren har det dock varit svårare och svårare att få tillräckligt med spelare i turneringen, trots att det bara kostar 20 kronor att vara med. Det är så mycket annat som tar tid i ungdomarnas liv idag, så en anmälan och att komma till sporthallen har fått mindre prioritet.

Jag vill gärna på det här sättet pusha för tävlingen till er spelare och klubbföräldrar. Det är en viktig och kul tävling för oss alla i klubben, och ännu roligare om skolkamraterna kan hänga med också. Nytt för i år är att vi ska försöka få med en lärartävling också, vore kul att se.

 

Tipset

Jag har just idag fått besked på vår utdelning på tipset. Vad är då det?

Jo, vi har anmält oss till Svenska spels klubbidragsevenemang, där vem som helst, om man har registrerat tipskort, kan stödja 1-3 idrottsföreningar. Har inte tänkt på detta på lång tid men kört min vanliga 40 kronors lotto varje vecka. Idag meddelar Svenska spel att BK Kruset får 528 kronor i bidrag!

Det vore därför jättekul om ni som kör tips eller lotto eller liknande ändå, antingen registrerar ett spelkort, eller om ni redan har ett, anger BK Kruset som föredragen klubb. Jag såg att Asplöven hockey club från Haparanda kommer att få 700.000 kronor i bidrag med hjälp av detta system. De har väl engagerat varenda bybo däruppe.

Bra, ha nu en härlig helg! Jag ska återkomma med ett förslag på föräldrarmöte lite senare i år. Det känns angeläget och roligt att få feedback från er om vår verksamhet.

 

Med vänlig hälsning 

Lasse Südow  

Skribent: Lars-Eric Jönsson

Postadress:
BK Kruset Höganäs - Badminton
Jan Persson, Pålsjögatan 10
25441 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042138174
E-post: This is a mailto link

Se all info