Hoppa till sidans innehåll

Robin och Thomas spelade Lagaholmsspelen

11 FEB 2011 14:05
5 februari var det inte bara mästerskap i Danmark. Lagaholmsspelen gick också av stapeln, arrangerade av BK Västan. Kruset deltog med två spelare, Robin Tufvesson och Thomas Magneklint.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2016 10:26

 

åda spelade i c-klass, såväl singel som dubbel. 
Robin tog sig vidare från pool-spelet i singel via en förlust i tre set och två enkla vinster i två set. Thomas vann en och förlorade två mycket jämna matcher. Därmed var det slutspelat för honom. I kvarten förlorade Robin i tre jämna set. Nästan lika jämnt var det i Tomas och Robins dubbelmatch som även den förlorades.

Båda spelade i c-klass, såväl singel som dubbel. 

Robin tog sig vidare från pool-spelet i singel via en förlust i tre set och två enkla vinster i två set. Thomas vann en och förlorade två mycket jämna matcher. Därmed var det slutspelat för honom. I kvarten förlorade Robin i tre jämna set. Nästan lika jämnt var det i Thomas och Robins dubbelmatch som även den förlorades.

Nära verkar ha varit ordet för dagen, men alltså inte tillräckligt nära. Nästa gång vore det skoj att se Robin och Thomas i c-klassens finaler, såväl i singel som i dubbel. Det är inte mycket som fattas. 

Skribent: Lars-Eric Jönsson

Postadress:
BK Kruset Höganäs - Badminton
Jan Persson, Pålsjögatan 10
25441 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042138174
E-post: This is a mailto link

Se all info