Hoppa till sidans innehåll

Vinst och sjukstuga i Skälderviken

01 FEB 2012 21:35
Det var länge sedan BK Kruset kunde anmäla så många spelare till en tävling som i gångna Swedbank Cup i Skälderviken. Tävlingen utvecklade sig dock delvis till en sjukstuga, delvis till en stor framgång.
  • Skapad: 01 FEB 2012 21:35

Tretton deltagare från BK Kruset var anmälda till 2012 års Swedbank Cup. Alla kom dock inte till start. Vi hade bl.a. sett fram emot en tävlingscomeback för Mikael Karlsson. Men en infektion med feber satte stopp för planerna. Stina och Lars-Eric hade också varit krassliga i veckan. Stina spelade en match över tre set  i b-klass och fann därefter för gott att lämna i wo i singel. Lars-Eric spelade två b-singelmatcher – en förlust och en vinst – men blev därefter tvingad att kliva ur turneringen.

Jonathan W och Jacob spelade tre bra matcher i singel u15, tyvärr med förlust men mycket tillägnad erfarenhet. Christian och Jonathan L fick vars två bra genomkörare som de ska ta med sig till träningarna. Mer fart, styrka, och längd i spelet behövs!

Niklas och Thomas spelade sina första matcher i b-klass. Båda var mycket nära att ta sig vidare från pool-spelet. Båda spelade fina mixed-mtacher i par med Ellinor och Stina. De två sistnämnda spelade också b-dubbel, hade litet otur i lottningen och fick möta ett seedat par i första matchen.

Det roligaste till sist: Ellinor spelade hem damsingel u15 utan setförlust och med ett spel som lovar fint för framtiden med kraft, uthållighet och fin taktisk förmåga.

För samtliga resultat se: https://www7.idrottonline.se/default.aspx?id=277336

Skribent: Lars-Eric Jönsson

Postadress:
BK Kruset Höganäs - Badminton
Jan Persson, Pålsjögatan 10
25441 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042138174
E-post: This is a mailto link

Se all info