Hoppa till sidans innehåll

Till alla föreningar

04 JUN 2015 18:33
Till alla föreningar Från i år har vi valt att inte öppna upp möjligheten för er att skicka in årsrapport via IdrottOnline utan istället vill vi att ni tar er tid att uppdatera ert medlemsregister, tillsätter roller (framförallt ordförande, kassör
  • Skapad: 04 JUN 2015 18:33

 Medlemsregistret – där lägger ni in alla era medlemmar, även de som är ledare eller stödmedlemmar. Riksidrottsförbundet (RF) hämtar information från medlemsregistret för sitt underlag när de fördelar bidragen till de olika idrotterna (SF-bidraget). 
 Tillsätta roller – att tillsätta ordförande, kassör och sekreterare är obligatoriskt då det är de som är juridiskt ansvariga för föreningen. Vi vill också gärna att ni tillsätter Tränare Steg 1, Tränare Steg 2 samt Tränare Steg 3 på de medlemmar hos er som är godkända efter utbildning, vilket underlättar utifall vi gör utskick riktade direkt till dem samt får en bra överblick på tränare i bowlingsverige. 
Ni kan även tillsätta andra relevanta roller som finns tillgängliga, bl a om ni har någon ungdomsansvarig, utbildningsansvarig eller idrottslyftsansvarig. 
Den som innehar rollen huvudadministratör eller klubbadministratör har behörighet att redigera i medlemsregistret och för att ni inte ska vara sårbara så är det bra om det inte bara är en person som har tillgång till detta. För att ändra huvudadministratör så måste ordförande, kassör eller sekreterare som är angiven i IdrottOnline meddela IdrottOnline-supporten på RF. 
 Kontaktuppgifter – vi hämtar endast adress och mailadress från IdrottOnline när vi gör utskick och även då vi skickar fakturor så det är viktigt att ni har aktuella uppgifter så ni får ta del av all information och kommer till rätt person i er förening.

Skribent: Mats Männikkö

 

Logo

 SISU 

Postadress:
BK Mas - Bowling
Mats Männikkö, Bondegatan 6A
78441 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0730881057
E-post: This is a mailto link

Se all info