Hoppa till sidans innehåll

Permiär för 4manna laget

07 OKT 2014 14:40
I våras fick vi sju nya spelare till klubben… Vi insåg snabbt att det skulle bli många som fick stå över ligaspel varje helg om vi inte valde att starta upp ett till lag, så den 14/9 blev det premiär att spela i Stockholmsligan 12
  • Uppdaterad: 07 OKT 2014 15:27

Första matchen hemma gästades vi av Tureberg. Det var premiär för två av klubbens nya spelare, Kärran och Marie-Anne samt Vendela och Ina som inte har spelat matche på över ett år. Det vr en kul match att titta på tyvärr blev det förlust men jag lyfter på hatten för Vendela som lyckaeds slå personbästa inte bara på en serie (196) utan även på fyra serie. Stort grattis!!

4-a glada flickor (Jenny, Ina, Lena och Stina) åkte denna söndags morgon den 21/9 till Birkahallen för att ta oss an BK Scott. Efter en jättetrevlig match stod fyra glada flickor som segrare med 16-4. Det var ett o bra spel av oss alla, så hemfärden blev naturligtvis väldigt trevlig.

Den 28/9 tog vi oss an Hellas BK på hemmaplan. Det var en jättetrevlig match som vi tyvärr inte lyckades bärga segern i, dock ett bra och jämnt spel (några käglor ramlade ej till vår fördel) som slutade med en seger för Hellas med 8-12. Laget bestod av MarieAnne, Kärran, Stina ochVendela var nog ej speciellt nedslagna för det.


Så var det då dags för oss att ta oss an BK Scoop i
Sollentuna. Ina stod för skjutsen och tog oss säkert till hallen. Det
visade sig att motståndarna fått ihop ett väldigt bra lag så vi fick se oss
slagna med hela 15-5. Kanske det var en svår profil för oss i B-laget, vem
vet? Vi som deltog var Ina, Kärran, Jenny och Stina. 

Skribent: Christina Olsson/Annika Grönvall

Stöd BK Mistral via Svenska spel och Gräsroten eller sponsorhuset:

 

Postadress:
BK Mistral - Bowling
Jessika Jonsson, Anna Skyttes gränd 5
17676 Järfälla

Kontakt:
Tel: 087959250
E-post: This is a mailto link

Se all info