Hoppa till sidans innehåll

BK Pärlan - Badminton

Välkommen till Badmintonklubben Pärlan från Västervik!

Vill du prova badminton? Kontakta Per Lindberg 070-3634355 eller maila till This is a mailto link

Vill du bli medlem i klubben? Ansök om medlemskap i vårt anmälningsformulär i SportAdmin, klicka här.

 

Stöd BK Pärlan genom att handla dina resor, boka hotell och shoppa online genom Sponsorhuset, klicka här.Nyheter från BK Pärlan

Säsongen drar igång. Pärlan har träningar tisdag, onsdag, torsdag och söndag. Se gruppindelning och tider här.
 
Nu är det äntligen dags att dra igång säsongen 2020/2021 och det gör vi med säsongsupptakt i Fågelbäret, tisdagen 25 februari. Här hittar du alla tider som gäller.
 
Vi förlänger träningarna med fritt spel under hela juni. Tider som gäller är torsdagar kl 19-21 och söndagar kl 18-21 i Fågelbäret.
 
Vi ses åter för ÅRSMÖTE i FB-lokalen, Hamngatan 21 den 8 juni kl 18 - på lämpligt avstånd från varandra. OBS Anmäl deltagande till This is a mailto link (skall vara understreck mellan bk och parlan) - senast onsdag 3 juni.
 
I skuggan av coronapandemin önskas en God Helg. Som tidigare meddelats avslutar vi träningen i respektive grupp i kväll. Därefter, maj ut, erbjuder vi några tider med fritt spel i Fågelbäret - med rekommenderade försiktighetsåtgärder i åtanke: Tors
 
Som tidigare meddelats fortsätter vi tillsvidare med träningen tom tisdag den 28 april. MEN utan gemensam avslutning. Grupperna avslutar var för sig. Därefter och maj ut siktar vi på att erbjuda några tider för fritt spel.
 
Pärlan informerar med anledning av coronaviruset.
 
Lottningen och spelprogrammet inför Ostkakan 2020 är klar. 190 spelare i 25 klasser ska göra upp under två dagar. BK Pärlan hälsar spelare, ledare, funktionärer och publik välkomna till det som är årets badmintonhöjdpunkt i Västervik!
 
Den 11-12 januari är det äntligen dags för årets badminonhöjdpunkt i Västervik - Ostkakan. Vi välkomnmar till den 33:e upplagan.
 
Information om säsongens breddtävlingar.
 
 
 
 
Nu är höstens träningsverksamhet igång och Pärlan har olika grupper igång tisdagar, onsdagar, torsdagar och söndagar. Se träningstiderna här.
 
FRITT SPEL - söndag och torsdag kl 19-21 i Fågelbäret - inleds 14 juli för de som känner för det. ORDINARIE TRÄNING återupptas torsdag 22 augusti.

  

Vmoe

bild 1

bild 3

Postadress:
BK Pärlan - Badminton
c/o Bo Andersson, Morängatan 15
59337 Västervik

Kontakt:
Tel: 049032496
E-post: This is a mailto link

Se all info