Hoppa till sidans innehåll

BK Pärlan - Badminton

Välkommen till Badmintonklubben Pärlan från Västervik!

 

Vill du prova badminton? Kontakta Per Lindberg 070-3634355 eller maila till This is a mailto link

 

Vill du bli medlem i klubben? Ansök om medlemskap i vårt anmälningsformulär i SportAdmin, klicka här.

 

Stöd BK Pärlan genom att handla dina resor, boka hotell och shoppa online genom Sponsorhuset, klicka här.Nyheter från BK Pärlan

I helgen är det äntligen dags. Som vanligt inleds året med badmintontävling i Västervik. Ostkakan har i år samlat 246 spelare fördelat i 33 klasser. Största klassen är herrsingel B som samlat 37 spelare.
 
BK Pärlan avser att ordna en klubbresa till Sveriges stora internationella badmintontävling RSL Swedish Open som spelas i Sparbanken Skåne Arena i Lund 17-21 januari 2019.
 
Smålands Badmintonförbund bjuder in till läger i Eksjö 19-20 januari för kvalitetsträning och en trevlig samvaro för Smålandsungdomar i åldrarna U11, U13 och U15.
 
Säsongen 2018/19 har Pärlan ett så kallat teamlag tillsammans med Eksjö Badmintonförening. I slutet av november spelades årets sista seriesammandrag och Pärlan/Eksjö vann sin första match.
 
Läs mer om vår gemensamma avslutning och träningstider under jullovet.
 
Tidigare i december besökte Pärlan Swedbank Cup i Tranås för spel i såväl ungdomsklasser som seniorklasser. Här kommer en rapport från tävlingen.
 
 
Nu är försäljningen av Bingolottos JULKALENDER igång. Kalendrar finns att hämta i Fågelbäret.
 
6 oktober är det dags för Pärlan Open igen. Här hittar du mer info.
 
Som vanligt i början av hösten är det aktuellt att sälja/köpa kläder av märket New Body. Vi välkomnar alla insatser! Här hittar du aktuell länk.
 
Efter förra veckans upptakt är säsongen äntligen igång. Här hittar du träningstider för säsongen 2018/2019.
 
Snart är det äntligen dax! Alla välkomna till lek, info och spel till Fågelbäret torsdagen 23 augusti klockan 18. Någon förtäring kan nog också bli aktuell. /Styrelsen
 
Badmintonsäsongen är över men som vanligt håller vi igång i sommar för att vara redo inför nästa säsong. Fysträning pågår tisdagar kl 18 vid Karstorp och träning med fritt spel i Fågelbäret drar igång 15 juli på söndagar och torsdagar kl 19-21.
 
Dags för ÅRSMÖTE i FB-lokalen, Hamngatan 21, tisdagen 5 juni klockan 18:00. Alla medlemmar (+ anhöriga) är välkomna att göra en återblick på den gångna säsongen, genomföra val samt besluta om inriktningen för verksamheten nästa säsong.
 
225 spelare är anmälda till årets upplaga av Ostkakan.

Medlemsinfo

Ostkakan 2019

  

Vmoe

bild 1

bild 3

Postadress:
BK Pärlan - Badminton
c/o Bo Andersson, Morängatan 15
59337 Västervik

Kontakt:
Tel: 049032496
E-post: This is a mailto link

Se all info