Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap 2010


Så var första halvan av 2010 års klubbmästerskap avklarad. Det var länge jämt i toppen där flera var inblandade i tätstriden men vart efter serierna fortlöpte föll fler och fler ifrån.

Henke leder med 80 poäng över tvåan Roffe men det var länge väldigt jämt mellan dem men Henke klev ifrån med 60 poäng i dem 2 sista serierna. Roffe presterar den högsta serie slagningen för dagen i serie 6 med 225p.

Trea är dagens överraskning Gillis, han presterade ett riktigt jämt och stabilt spel men det som saknades var dem riktigt höga slagningarna.

Jörgen ligger på en fjärde plats och även han spelade jämt med en hög lägsta nivå, han var även med länge, länge i den riktiga tätstriden men föll ifrån i framförallt dem två sista serierna.

Femma är Harry följt av Lasse och båda dem herrarna presterade ett stabilt spel med jämna resultat, det som dock är anmärkningsvärt är att båda har många hål men relativt få missar.

Sen kommer dagen cowboy Göran, killen som verkade skjuta från höften för han presterade stuntals riktiga kalas serier på över 200 poäng och så var han med i den absoluta tätstriden fram till serie sex och sju då han inte lyckas alls för att sedan bomba in 213 poäng i sista serien och snyggade till resultatet rejält.

Åtta är dagens publikfavorit Tommy vilket måste ses som godkänt då hans medverkan var osäker in i det sista då en efterhängsen skada spökar för den rutinerade "KM-räven"

Nia är KM debutanten Alar och han var också med länge i topp fem men tyvärr dalar han i dem två sista serierna men han spelar bra i dem första sex serierna och det är jätte kul att se.

Sist men inte minst är Allan, men han har mycket otur för han får hela 21 hål. Och efter att ha sett han spela så fick han väldigt många hål på fina träffar, och det är extra synd för han har få missar och borde varit med högre upp.

Så inför andra hälften av KM så är det endå rätt öppet, även om Henke har en ganska komfortabel ledning så kan allt hända. Striden om andra platsen är väldigt öppen och där är det ett gäng som är med och slåss. Nu ser vi fram emot Åland resan och avslutningen av årets klubbmästerskap.

 

Klicka här för odds-listan--> ODDSLISTA

 

Resultat.

Henrik: 1561p

Rolf: 1481p     -80p

Gillis: 1460p     -101p

Jörgen: 1442p     -119p

Harry: 1430p     -131p

Lars: 1405p     -156p

Göran: 1381p     -180p

Tommy: 1364p     -197p

Alar: 1324p     -237p

Allan: 1249p     -312p

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info