Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 19/9 Hagalund/Kross


Dubbelmatch Lördag 19/9

Motstånd: JIF Hagalund & BK Kross
Tid: 10:00 / 11:40
Plats: Sundbybergs Bowlinghall
Bekant hall med bekanta motståndare.
I veckans lag figurerar det två riktiga överraskningar.
Då vår annars väldigt breda trupp tyvärr till helgen har drabbats av ett påtagligt bortfall av spelare pga. av skador, jobb, resor och dylikt så har Sportchefen Henke & numera Vice Sportchef Mike fått improvisera en hel del.
Men säg det mynt som inte har två sidor? För nu till helgen får vi det stora nöjet att lufta två nya killar i matchsammanhang.
Första matchen skickar vi in Petter. Den kanske största talangen vi har i föreningen, med en gedigen historik i andra Sollentuna klubbar så kommer han bli ett rejält tillskott.
I den andra matchen kastar vi in ett giftigt men ändå lite oprövat kort. Johan ska göra matchdebut i den röda tröjan. Han har dock en extremt stor fördel, han kan spela helt avslappnat då det inte kommer att vila några som helst krav på hans axlar.
Man ska givetvis inte glömma bort resten av truppen i helgens laguttagning, där det finns en fantastisk förmåga och framförallt rutin. Vid en lätt överslagsräkning så borde den samlade erfarenheten av bowlingspel på helgens lag vara runt 100år sammanlagt. Det bådar gott!
Laguttagning, Match mot JIF Hagalund
Par 1: Gillis / Lasse
Par 2: Conny / Alar
Par 3: Mike (Kapten) / Dylan
Par 4: Roffe / Petter
Laguttagning, Match mot BK Kross
Par 1: Gillis / Lasse
Par 2: Conny / Alar
Par 3: Mike (Kapten) / Dylan
Par 4: Roffe / Johan
Helgens motståndare är lag vi verkligen har koll på sen tidigare då vi har ett helt tjåg med matcher mot dem. Dem började båda med varsin förlust i första omgången och vi med en alldeles fantastisk seger, en fördel för oss!
Nu ska vi ladda riktigt ordentligt och fortsätta på den inslagna vägen, vi ska fortsätta vinna matcher och bara bli bättre för varje match och bli bättre och bättre desto längre säsongen går.
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!
Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:25 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info