Hoppa till sidans innehåll
Henke,Erik,Burman & Mike

Laguttagning 23/1 Runan/Täby


Dubbelmatch Lördag 23/1

Motstånd: BK Runan / Täby BwK
Tid: 10:00 / 11:40  Samling: 09:30
Plats: Täby Bowlinghall
,

Matcher mot toppen & botten

 

Helgen som va bjöd på en mindre trevlig upplevelse. Efter att våra motståndare mött våra hall-kamrater i Sollentuna måste de ha hittat något riktigt starkt i hallens kafeteria för de kom ut som ett nytt lag till matchen mot oss.
För kan man gå från att spela helt okej till att sätta klubbrekord med i stort sett samma lag, då är min övertygelse att kafeterian serverar ryss-femmor eller kanske ännu starkare grejer än så.
Nej då, vi ska inte vara nedlåtande varken mot förra helgens motståndare eller mot serveringspersonalen. Klubbrekord ska hyllas och visst lyfter vi på hatten.
Om motståndarna i helgens dubbelmatch slår klubbrekord återstår att se, men något som betydligt bättre till denna helg är att vi har mycket bättre koll på motståndet.
BK Runan som vi möter inledningsvis har en tvåa i sin förlust kolumn och då måste man ju påpeka att den ena av dessa två var mot oss i Rudbeck. På frågan om de är skrämda av det eller revanchsugna av det är svarat självklart, det kommer bli en tuff match.
Täby BwK däremot inledde säsongen relativt svagt men har på senare tid verkligen spelat upp sig. Absolut ingen match att ta speciellt lätt på utan det lär bli tufft även i den.
Laguttagningen:
Par 1: Conny / Alar
Par 2: Ekstrand / Burman
Par 3: Henke / Erik
Par 4: Gillis / Björnberg
Reserv. Johan
,
Till match två startar Johan men laguttagningen sker med första matchen som underlag.
,
Så ladda nu ordentligt killar när vi från Norrort tar bilen ytterligare lite längre norrut för två riktigt roliga bataljer.
Nu ska vi visa att vi är bättre än båda dessa lagen, men det kommer inte bli lätt. Det är upp till oss att vässa våra sinnen och stötta varandra i jakten på två ruskigt sköna segrar.
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:30 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info