Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 28/2 Djurgården F


Motstånd: Djurgården F

Datum: Lördag 28/2

Tid: 14:20  Samling: 13:50

Plats: Sollentunahallen

 

DIF, HIF, AIK, HV71, Öster, Aston Villa eller GAIS?

 

Efter att ha spelat bra en längre tid utan att lyckas få med sig poäng i matcherna kasserade vi återigen in två härliga poäng senast mot Alfa Runby.

Kändes dessutom lite extra skönt då vi hade revanch att utfodra på Väsby laget!

På lördag drar vi återigen upp ridån i vår Sollentunahall. Djurgårdens IF kommer på besök & till helgens laguttagning har vi därför valt att scouta den egna truppens känslor till andra idrottsföreningar än vår bowlingklubb.

Tyvärr blev resultatet att fyra killar i helgens lag är Djurgårdare. Men kommer det då resultera i att det blir tolv spelare i det ena laget och fyra i vårt? Eller kommer våra Djurgårdsanhängare att be motståndarna signera våra matchtröjjor? Kommer våra Rudbeckare kanske försöka, på fotbollsmanér, byta tröjjor efter matchen?

Känns kanske tryggast att lasta över hela ansvaret för matchen på resterande del av laget bestående av två Hammarbyare, ett HV71 fan & en GAIS'are?

Knappast lär det behövas! Vi ska visa att kärleken till vårt Rudbeck är större än allt annat, så får vi ägna oss åt fanclub-hejjandet när det vankas hockey, bandy, fotboll eller rullstolscurling.

Laguttagning:

Par 1: Mike / Dylan

Par 2: Roffe / Alar

Par 3: Burman / Erik

Par 4: Conny / Christer

Reserv. Henke (dyker in efter två serier)

 

Vi går mot ljusare tider, och då menar vi inte bara vädermässigt utan även spelmässigt.

Det börjar faktiskt se riktigt bra ut och på vissa händer även ruskigt bra. Man skulle kunna analysera sönder sina ögon i frågan om varför vi inte spelat såhär hela säsongen, men det ger nog inte så mycket i slutändan.

Istället ska vi glädjas åt att vi just nu presterar riktigt fina resultat och att våra förusättningar för en kalas match på lördag är just kalas bra!

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

 

Pssst! En hemlis, oljeprofilen kommer att vara samma som på ST Mäst...

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:34 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info