Hoppa till sidans innehåll
Foto: This is a mailto link; This is a mailto link

Laguttagning 28/2 Täby BwK F


Match Söndag 28/2

Motstånd: Täby BwK F

Tid: 10:00  Samling 09:30

Plats: Sollentunahallen

 

Upploppsklockan har ringt, här kommer vi!

 

Efter en lång helg ute på sjön och runt ringmurens vackra vidder är det åter dags att samlas i vår vackra bowlinghall i Norrort.
Vårsolen börjar äntligen göra sig påmind om sin existens. Dagarna blir längre, stegen på morgonen blir lite lättare och fåglarnas kvitter låter som musik i öronen.
Det är också säkra tecken på att upploppet av serien har börjat. Det är nu vi ska visa vår moral och visa samtliga lag i serien hur hög vår potential är.
Helgens motstånd lockar dessutom lite extra mycket. Vi ska möta Täby BwK, ett lag vi snöpligt förlorade mot på deras banor i en match som knappast lär ha underhållit den ringa publik som letat sig dit.
Men nu är det äntligen dags för revansch. Nu ska vi visa att den senaste träningens resultat på över 6000p på de 8 bästa spelarna inte är en tillfällighet utan att det är där vi egentligen ska ligga på.
Laguttagning:
Par 1: Conny / Lasse
Par 2: Roffe / Sundell
Par 3: Alar / Dylan
Par 4: Burman / Ekstrand
Reserv. Gillis
,
Trygghetsfaktorn att återigen få spela på våra hemmabanor är total. Nu ska vi få chansen att spela på bekanta, fina, trivsamma och behagliga banor.
För visst är bana 5 till 12 i vår bowlinghall ett geografiskt område vi känner till utan och innan. Ryktet att vattenrören går under bana nr 9 och därav gör den lite snabbare och bana 12’s förrädiska luftström mot väggen som gör att den torkar upp utifrån istället för nerifrån är saker och ting nog samtliga Rudbeckare känner till.
Detta får bli helgens vassaste vapen i vår kamp för revansch!
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!
Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:38 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info