Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 30/1 Sollentuna BwK F


Derbymatch Lördag 30/1

Sollentuna BwK F
Tid: 10:00  Samling: 09:30
Plats: Sollentuna Bowlinghall

Derbydags!

 

Nu väntar en av säsongens hetaste matcher på förhand.

Man kan prata hur mycket man vill om United vs. City, AIK vs. Djurgården, Celtic vs. Rangers eller Milan vs. Inter. Det hetaste derbyt i bowlingens Div. 3 kommer att spelas i Sollentunahallen.

Efter vår mycket övertygande seger senast mot våra vänner i svart, Sollentuna BwK så väntar oss nu en riktigt tuff match.

Senaste helgen bombade de in en bra bit över 6000p men nu till helgen är det som bekant en ny helg, nya serier & nya förutsättningar.

Efter att ha scoutat deras laguttagning, precis så som de garanterat kommer spionera på vår så känns det som vi möter ett något lättare motstånd denna helg än vad dem hade på banorna föregående helg.

 Det känns med handen på hjärtat ganska bra. För nu vore det otroligt skönt om vi kunde fylla på med två ruskigt sköna poäng till tabellen, poäng som jag vet att vi är beredda att kriga ordentligt för.

Detta är killarna som får chansen i derbyt!

 Laguttagning:

Par 1: Sundell / Burman

Par 2: Henke / Lasse

Par 3: Alar / Dylan

Par 4: Conny / Mathias

Reserv. Björnberg

 

Old Firm, Le Classique, Derby Della Madonnina eller El Classico är sköna namn på fotbollens största derbyn. Vår match mot Sollentuna kanske inte ska ställas i jämförelse med dessa, men ett faktum kvarstår.

Vi ska i helgen spela vårt eget Merseysidederby & vi kan bara bara hoppas att det blir lika intenstivt, hett & härligt som tidigare nämnda idrottsliga höjdpunkter.

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:55 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info