Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning AIK F2 15/3


Match Söndag 15/3

Motstånd: AIK F2

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Spänning, en fråga om elektricitet?

 

Vad människor tycker är spännande varierar givetvis. För vissa är det en jakt på kickar så dem kastar sig ut från flygplan med endast en fallskärm som räddningsplanka.

För andra människor är spänning nått jobbigt, bara känslan av ovisshet inför vad som gömmer sig bakom julklappspappret på julafton kan upplevas som tufft.

Men till helgen infinner sig en speciell känsla av spänning inför vår match mot AIK, en spänning som alla nog upplever som positiv.

Vi möter nämligen seriens bästa lag. Med hela 17 vinster och bara en förlust så är känslan att vi verkligen har allt att vinna och inget att förlora påtaglig. Samtidigt som vi nog aldrig varit bättre än vad vi är just nu.

Visst har vi legat bättre till i tabellen och visst har vi spelat i en högre division men det var iaf väldigt många år sen som vi kändes lika heta, så extremt formtoppade som nu. Dessutom har vi hemmaplan, ett stort övertag i vår sport.

Så detta spänningsmoment är sådär härligt och positivt det kan bli. Vi är grymt formstarka, vi möter seriens bästa lag, i vår egen hall och vi har väldigt roligt tillsammans.

Laguttagning:

Par 1: Erik(970p mannen) / Burman

Par 2: Henke / Hjorten

Par 3: Roffe / Alar

Par 4: Conny / Dylan

Reserv. Gillis

 

På förhand känns helgens match som den absolut roligaste hittills på säsongen.

Längtan efter att få bli blott det andra laget som besegrar AIK känns otroligt stimulerande. Här har vi verkligen chansen att bli riktiga hjältar.

Slår vi AIK har vi en fantastiskt vacker fjäder i hatten som ingen kan ta ifrån oss.

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:38 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info