Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning Alfa Runby 25/10


Match

Motstånd: Alfa Runby

Tid: 10.00  Samling: 09.30

Plats: Sigma/UpplandsVäsby Bowlinghall

 

När denna laguttagning läggs upp så ska precis Malmö möta Atletico Madrid på Calderon. Tankarna vandrar iväg till Davids kamp mot Goliath, USA mot Sovjet i Lake Placid eller varför inte Italien vs. Nordkorea i fotbolls-vm 1966.

Men att dra paralleller till vårt möte med Alfa Runby i helgen är omöjligt. Det är på pappret en riktigt jämn match.

Dem har haft fördelen av att ha en betydligt lättare serieinledning medans vi har haft en ruskigt tung inledning mot många mycket bra lag. Men efter våra senaste matcher känns det som vi börjar hitta rätt. Vår pekar dessutom rakt upp!

Något som vi verkligen ska ta med oss är vår insats i dem tre sista serierna av matchen mot BK Arkos senast. Vi lyckas vända matchen fullständigt trotts en knackig inledning. Vissa skulle dessutom säga att vi körde över dem i serie tre och fyra, men vi är ödmjukare än så,, eller??

Vi presterar mycket fin bowling utan att någon av oss brilljerar fullständigt. Helt enkelt en grym laginsats där vi verkligen visar styrka som lag och kärlek till klubben.

Laguttagning:

Par 1: Gillis / Conny

Par 2: Burman / Dylan

Par 3: Erik / Micke

Par 4: Roffe / Göran

Reserv. Christer

 

Livet handlar enligt många kända psykologer om att påbörja mentala cirklar och sluta mentala cirklar. I helgen har vi två lysande exempel på detta.

Åter på marken där allt började en gång säger vi till Micke Ekstrand, som inledde sin bejublade karriär i Rudbeck just i bortamatchen mot Alfa Runby förra säsongen. Glädjande och ofint nog passade han dessutom på att bli matchbäst i den segern.

Cirkeln som startas är Christer Perssons. Efter mycket fint spel på träningarna blir helgens match hans första framträdande i den röda tröjjan. En cirkel vi hoppas ska bli härligt framgångsrik och mycket trevlig.

Efter 3p på dem två senaste matcherna känns formen mycket bra. Nu ska vi bara fortsätta hjälpa varandra till nya segrar. Forsätta kriga och aldrig ge upp!

Ladda nu killar så plockar vi ytterligare en skön seger på lördag!

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 22 OKT 2014 21:02 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info