Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning BK Arkos 18/10


Match Lördag 18/10

Motstånd: BK Arkos

Tid: Kl. 10:00  Samling kl. 09:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Efter fyra bortamatcher och två hemmamatcher ligger poängkontot på två.

En liten siffra kan tyckas men det räcker med en snabb titt i tabellen för att konstatera att vårt spelschema denna säsong har inletts mot många tuffa motstånd.

Men nu på lördag väntar ett ganska bekant lag för oss. Åkeshovs bidrag till årets div.3, BK Arkos ska få äran att möta norrorts gentlemen.

Den sfäriska produktens makt över spelaren brukar det kallas, när klotet inte vill dit dess härskare föreställt sig att den ska. En gåta som i många fall känns mer svårlöst än vad som egentligen hände med Atlantis eller om Elvis lever.

Men nu känns det som våra killar börjar knäcka koderna. Vi har flera spelare som utvecklar resultat i en mycket positiv riktning & flera fall där spelaren tar makten över kulan genom att köpa nya eller renovera befintliga till fornstora dagars glans.

Så i helgens drabbning ska vi fortsätta att knäcka bowlingens Enigma & fortsätta få både våra nya & gamla klot på exakt rätt ribba.

Laguttagning:

Par 1: Henke / Allan

Par 2: Erik / Lasse

Par 3: Gillis / Conny

Par 4: Burman / Dylan
Reserv. Roffe

 

Efter den senaste matchen mot BK Stötarna så känns det som vi hittat nått. Nu ska vi bara ta med oss detta "nått" in i helgens match.

BK Arkos är inget lag som ska skrämma oss men ingenting kommer gratis i livet sålänge man inte heter Carl XVI Gustav, så vi kommer att behöva prestera bra bowling i fyra serier för att bärga säsongens första seger.

Så från ruta 1 i serie 1 ska vi äga makten över våra sfäriska ting & verkligen känna att vi själva har makten över matchens utgång!

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 15 OKT 2014 22:59 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info