Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning BK Kross 17/1


Match Lördag 17/1

Motstånd: BK Kross

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Tid: 15:40  Samling: 15:10

 

Nytt år, ny matcher & nya möjligheter!

 

Nu när den kristna kalendern har spelat ut sin rätt och givit oss många lediga dagar är det återigen dags att ta tag i "serie-lunken"

Efter tisdagens träning, med hela 16st Rudbeckare på plats har vi till helgen en riktig ”fruktsallad” av duktiga bowlare att välja på till helgens match mot BK Kross.

Det är ett riktigt lyxproblem att ha så många spelare att välja på och det bäddar verkligen för att vi på lördag har 9 riktigt heta spelare på banan.

BK Kross är ett lag som vi normalt är ganska jämna med. Vi har mött dem många gånger och ofta har det varit hemmalags-fördelen som fällt avgörandet. Egentligen ska man aldrig utse en favorit på förhand för kloten är som sagt runda och allt kan hända, men just i helgens match få vi nog gälla som liten favorit.

Helgens lag bjuder dessutom på ett stort glädjeämne. Vi ska få se en ”legend” återigen dra på sig den röda matchtröjan. Tommy Eriksson har tagit plats i laget, en plats han förtjänat mycket väl då han tränat otroligt bra hela den här säsongen. Årets överraskning kanske?

Det här är killarna som ska plocka poängen.

Laguttagning:

Par 1: Allan / Lasse

Par 2: Henrik / Tommy

Par 3: Mike / Dylan

Par 4: Burman / Conny

Reserv. Gillis

 

Efter den sista omgången förra året som resulterade i två sköna segrar är det med hungriga ögon vi ser på denna vårsäsong.

Det ska bli otroligt spännande och se vart det slutar någonstans rent sportsligt. Vi blir bara bättre och bättre för varje vecka och övertygelsen om att den här vårsäsongen kommer att bli riktigt kul är en gemensam känsla hos alla oss.

Ladda ordentligt nu killar så ser vi till att göra en riktigt bra prestation på lördag.

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:31 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info