Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning BK Kross 21/11


Match Lördag 21/11

Motstånd: BK Kross
Tid: 15:00  Samling: 14:30
Plats: Sollentuna Bowlinghall
,
I rimlighetens tecken blir detta troligtvis riktigt bra
,
Vad som är rimligt att förvänta sig i helgen är ytterst svårt att säga.
Efter senaste helgens mycket märkliga scener där seriens kanske bästa lag och seriens kanske sämsta lag stod för motståndet väntar nu en oviss eftermiddagsmatch.
Resultat blev väll som förväntat förra helgen. Vi kammar noll mot ett mycket duktigt Sigma i deras erkänt svårspelade hemmahall för att sedan, efter en trivsam middag och lättare pingis som uppvärmning fullständigt köra över stackars Arkos i Sumpan.
Om den komfortabla vinsten berodde på den ordentliga uppvärmningen á la J-O Waldner eller om det helt enkelt bara blev som alla förväntat sig av andra orsaker, det lämnas obesvarat från Sportchefens sida.
Helgens motstånd stavas BK Kross och är ett mycket väl scoutat lag från vår sida så förväntningarna på helgen är mycket goda för ytterligare en skön hemmaseger.
För efter just efter en scouting av deras hemsida kan följande konstateras, deras laguppställning känns något tunnare än vanligt, en viss, riktigt duktig ”Krossare” saknas.
Lägger man där till vår riktigt imponerande form och vårt fina hemma-facit så börjar tillvaron ljusna rejält, detta kan ju gå precis hur bra som helst.
Utan att slarva med orden så är U.K. dessutom riktigt nöjda med dynamiken i vår laguttagning. Vi spelar bevisat pålitliga poängplockare tillsammans. Vi har ett broderligt par fullt av kärlek. Vi kombinerar en debutant med en rutinerad räv och vi sätter ihop två skruvkungar i samma rike. Så vad kan gå snett egentligen?
Laguttagning:
Par 1: Alar / Dylan (Bröderna)
Par 2: Roffe (C) / Conny (Skruvkungarna)
Par 3: Gillis / Björnberg (Rutin&debut)
Par 4: Erik / Lasse (Poängplockare)
Reserv. Allan
,
Med tanke på hur vassa vi känns just nu och framförallt hur otroligt roligt vi har tillsammans så kan man riktigt längta till helgens match.
Återigen ska vi få visa vad vi går för, ta ansvar för att försvara klubbens färger och ha möjligheten att bärga ytterligare en mycket skön seger.
Siktet är inställt på en topplacering denna säsong, en sån där riktigt härlig placering som resulterar i ett kval uppåt och vi ska se till att helgens match blir ett steg i den riktningen.
Så ladda nu ordentligt killar, mot två sköna tabellpoäng!
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:34 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info