Hoppa till sidans innehåll
Henke,Erik,Burman & Mike

Laguttagning Bokaj/Hagalund 7/3


Dubbelmatch Lördag 7/3

Motstånd: Bokaj 76 / JIF Hagalund

Tid: 12:20 / 14:00  Samling: 11:50

Plats: Sundbybergs Bowlinghall

 

När vindarna viskar mitt namn

 

Som titeln säger så kommer denna laguttagning till stor del handla om väder och vind. Tyvärr för vår starkt mansdominerade klubb så är det inte den vackra meterologen Tone Bekkestad som tagit ut laget. Men U.K. ska försöka så gott det går att göra det bästa av den till helgen lovade "Vår-Chocken"

För nu när solen börjar titta fram, när man nu inte längre behöver skrapa rutorna på bilen på morgonen så börjar våra Rudbeckare att vakna likt maskroser som på våren reser sig ur jorden.

Många av våra spelare står just nu i full blom och presterar riktigt fin bowling vilket verkligen märktes senaste träningen. Resultatet av dem åtta bästa blev läskigt nära 6000p och tog man dem åtta bästa i sista serien landade vi på 1704p, det är inte bara imponerande och glädjande, det är även ett tecken på att vi är påväg åt rätt håll.

I helgen möter vi två "Sumpan-gäng". Det ena är från början en utbrytning ur Jakobsbergs BS och dem andra är ett lag från tåg-stallen i Hagalund.

Båda lagen är också väldigt duktiga så det kommer att krävas en riktigt bra prestation från vår sida om vi ska rå på dem, men det var också väldigt länge sen vi var såhär heta! Riktigt stänkt heta faktiskt!!!

Laguttagning:

Par 1: Erik / Hjorten

Par 2: Roffe / Conny

Par 3: Mike / Dylan

Par 4: Gillis / Burman

Reserv: Göran

 

Startuppställningen inför andra matchen görs i samförstånd med samtliga spelare.

 

I den senaste matchen mot DIF hade vi säsongens bästa GO!

Läktaren var fylld med medlemmar, spelar-fruar och barnbarn och tillsammans lyckades vi med bedriften att ta en poäng efter ett frenetiskt kämpande i sista serien där vi verkligen ställde upp för varandra.

Nu börjar det nästan kännas lite vemodigt att säsongen är påväg att ta slut, för just nu är bowling fantastiskt roligt och få klubbar har nog lika roligt som oss.

Vi ska se till att fylla Sumpans bowlinghall med leende Rudbeckare på lördag!

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:30 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info